Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast WinXplosion

winxplosionDe fruitautomaat WinXplosion ziet er iets anders uit dan de traditionele gokkasten maar werkt in principe hetzelfde. Je speelt bij deze kast een basisspel en een vervolgspel en dit speel je op dezelfde rollen. In het vervolgspel kun je het enorme punten aantal van 2400 credits winnen met maar 1 draai.

Je speelt het basisspel van de fruitmachine WinXplosion op alle rollen met 1 actieve winlijn en je speelt dit met inzet van 1 credit per speelronde. De prijzencombinaties met bijbehorende prijzen zijn terug te vinden in het prijzenschema onder de rollen. Alle prijzen die je tijdens het spelen van het basispel wint, kun je proberen te verdubbelen tot 200 punten met het speciale gamble spel. Uiteraard kun je je gewonnen punten ook direct innen, dit doe je door op de collect knop te klikken. Bij het basisspel is ook de automatische Hold functie actief. Hiermee worden de rollen met een gunstige positie vast gezet voor de volgende draai.

Het vervolgspel van de gokkast WinXplosion wordt ook op de bovenste rolen gespeeld maar dan met inzet van 5, 10, 20 of 40 punten per ronde. Als je speelt met inzet van 10 punten of meer dan draait ook de 4e rol mee en zijn er 14 actieve winlijnen. Speel je met de hoogste inzet van 40 punten dan krijg je bij het verschijnen van 4 bellen naast elkaar een prijs van maar liefst 2000 punten. Heb je 4 WinXplosion symbolen dan start er een speciaal bonusspel waarbij er zeer veel extra punten te winnen zijn.

Speel gokkast WinXplosion