Alien Robots

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Alien Robots

Wederom een geweldige gokkast heeft NetEnt ontwikkeld met de Alien Robots. Deze speelautomaat kent extra veel winkansen door de 243 winmanieren. Ongekend hoog! De theoretische uitbetaling bij deze gokkast is 96,6% en Alien Robots kent unieke speleigenschappen als de: Free Spins, Sticky Wilds, Scatters en Wild Joker symbolen. De speelautomaat Alien Robots is opgebouwd met 3 rijen en 15 afzonderlijke rollen. Het aantal winlijnen komt hier mee op maximaal 30.

Het thema van gokkast Alien Robots

Het thema van de Alien Robots gokkast is een leuke combinatie van aliens en robots en doet je denken aan het ouderwetse ‘Tetris’ spel. Er zijn verschillende gekleurde robotaliens en de afbeelding van een ufo doet dienst als Scatter. Met een helderblauwe achtergrond en een goed gecombineerde sound is het een plezier om een gokje te wagen op deze speelautomaat.

Spelfuncties gokkast Alien Robots

Zoals al eerder vermeld kent de Alien Robots gokkast maar liefst 30 winlijnen en 243 winmanieren. Je kan de winmanieren als het ware stapelen op het aantal gekozen winlijnen. Je zal de inzet moeten verhogen, maar tegelijkertijd vergroten je winkansen enorm. De aanvullende winstmanieren worden automatisch ingezet wanneer je je inzet verdubbeld. Daarnaast zijn er ook nog Free Spins, Scatters, Sticky Wilds en Wild Joker symbolen. Genoeg manieren op te winnen dus! Activeer de Free Spins door het gebruik van scatters, de ufo’s. Hoe meer scatters je op de rollen vindt, hoe meer Free Spins je vrijspeelt. 3 scatters staan gelijk aan 10 Free Spins, 4 scatters aan 20 Free Spins en wanneer je 5 scatters op de rollen hebt maar liefst 50 extra free spins. Wanneer je een Wild Joker symbool hebt, mag deze alle overige symbolen (m.u.v. de scatter) vervangen. Een erg geliefd symbool omdat jij zo je winnende combinatie kan vormen. Ook zijn er nog de Sticky Wilds. Deze blijven plakken nadat ze een volledige rol hebben bedekt en creëren zo extra winkansen.

De bediening van gokkast Alien Robots

Net als andere speelautomaten van NetEnt, kun je bij de Alien Robots instellingen naar eigen voorkeur wijzigen. Dit kan met de vier kleine symbolen linksonder in je scherm. Gebruik het symbool met de luidspreker om instellingen met betrekking tot het geluid te wijzigen, raadpleeg het ‘help menu’ door middel van het vraagteken. Het ‘auto’ symbool geeft je de optie om de speelautomaat Alien Robots automatisch te laten draaien. Daarnaast is er ook nog een afbeelding van een steeksleutel. Gebruik deze voor een aantal aanvullende instellingen. Bijvoorbeeld: het raadplegen van de spelgeschiedenis, het achtergrondgeluid en andere geluidseffecten. Bepaal bij de Alien Robots gokkast zelf je muntwaarde, inzetlijnen en het aantal winlijnen. Kies je voor ‘MAX INZET’ dan wordt het volledig aantal winlijnen van 230 geactiveerd en de 243 winmanieren. Stel vervolgens nog de muntwaarde in en spelen maar.

Conclusie Alien Robots gokkast recensie

De gratis gokkast Alien Robots zal snel je favoriet worden door het hoge aantal winlijnen en de vele winmanieren (maar liefst 243!). De speelautomaat is eenvoudig te bedienen en heeft een vermakelijk thema. De sounds vervelen niet snel en ook de symbolen blijven verrassend. Een speelautomaat die je geprobeerd moet hebben!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus