Klanten Service

Op deze pagina lees je alles over hoe je contact kunt openen met de support of klantenservice van de leverancier Simbat. Dit kunnen algemene vragen betreffen maar ook specifieke vragen over een bepaald spel en de regels. Misschien heb je weleen vraag of je account of een uitbetaling. Hoe te handelen en wat te doen kan je hier lezen.

Indien je vragen hebt over Simbat of over een van de andere gokkasten die je hier op de website aantreft dan kun je hier contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat 7 dagen per week klaar om vragen te beantwoorden en aan onze spelers een goede service te verlenen.

De support van Simbat en Eurocazino gokkasten is volledig Nederlandstalig maar kan indien gewenst ook in het Engels vragen beantwoorden, dat laatste is geen enkel probleem. Zij streven ernaar om binnen uiterlijk 2 werkdagen de vraag naar tevredenheid te hebben beantwoord.

Let op! Voor vragen over stortingen, uitbetalingen, inloggegevens of andere account specifiek gerelateerde vragen op Simbat of Eurocazino gokkasten graag contact opnemen via deze link.

Voor overige vragen over gokkasten in het algemeen en van andere aanbieders kan je gewoon contact opnemen via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw telefoonnummer

Uw bericht

captcha
Voer de bovenstaande code in: