Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Dracula

Speel op de Dracula gokkast met een theoretische uitbetaling van maar liefst 96,58%. Deze speelautomaat bestaat uit 5 verschillende rollen met 4 rijen en daarmee 40 winlijnen. Het inzetniveau en de muntwaarde is zelf te bepalen en gaat van 1 tot en met 10 en vanaf €0,01 tot en met €1,00. Speel op de spannende Dracula gokkast en ervaar de unieke speleigenschappen van Wild symbolen, de Bat functie, Stacked (Wild) symbolen en uiteraard freespins.

Het thema van gokkast Dracula

De Dracula speelautomaat van softwareontwikkelaar Netent is er niet zomaar een. Deze spannende gokkast is ontworpen samen met Universal Studios en dat zie je! Het horrorthema van Dracula is gebaseerd op de gelijknamige film en alle elementen en details kloppen. De muziek is angstaanjagend en zelf de spin knop verandert in woeste vleermuizen wanneer je hier op klikt. Ook de unieke speleigenschappen zijn gelinkt aan dit thema. Bijvoorbeeld de vernieuwende ‘Bat’ functie.

Spelfuncties gokkast Dracula

Vorm in de gokkast Dracula een winnende combi door 3 of meer gelijke symbolen naast elkaar op een winlijn te plaatsen. Bij de Dracula speelautomaat vind je de letter ‘W’ in een dieprode kleur, dit zijn de Wild Symbolen. Deze kunnen andere symbolen verruilen om de beste uitbetaling te creëren. De ‘W’ kan willekeurig voorkomen, tevens in het freespins spel. Speel ook met de spannende Bat functie. In deze functie transformeert Dracula in een groep vleermuizen die zich over de rollen verspreiden. Ze veranderen een niet vooraf bepaald aantal symbolen in andere gelijke symbolen. Alle 20 symbolen hebben de mogelijkheid om te veranderen in deze gelijke symbolen. Ervaar de Bat functie in het hoofdspel willekeurig en tijdens de freespins modus met een vaste continuïteit. Wanneer de Bat functie niet aan zet is, kunnen Stacked symbolen verschijnen. Deze Dracula’s stapelen jouw symbolen op de 2e of 4e rij. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 40 winlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,40 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 40 winlijnen x muntwaarde € 1,00 = € 400

De bediening van gokkast Dracula

Verander naar eigen voorkeur de spelinstellingen van de Dracula gokkast. Gebruik hiervoor de 4 kleine symbolen onderin je scherm. Kies ervoor om met of zonder geluid te spelen, raadpleeg de spelregels en bepaal of je de computer een spin voor je wil laten uitbrengen. Daarnaast is er ook nog een afbeelding van een ‘steeksleutel’ te vinden. Dit icoontje geeft je de mogelijkheid om andere opties te wijzigen/raadplegen. Zo kun je ervoor kiezen om ‘snel te draaien’, de introanimatie te bekijken, geluidseffecten of achtergrondmuziek in te schakelen, de spelgeschiedenis te bekijken en zelfs de grafische kwaliteit in te stellen.

Conclusie Dracula gokkast recensie

De gratis gokkast Dracula is uitermate geschikt voor iedereen die even lekker wil ‘griezelen’. De speelautomaat is grafisch zeer goed vormgegeven en laat niets te wensen over. Ook de spannende muziek zorgt voor een extra avontuurlijke spelbeleving. Daarnaast heeft de Dracula speelautomaat unieke opties die zeker de moeite waard zijn. De Bat functie creëert extra winkansen door de verspreiding van de vele vleermuizen. Een absolute aanrader dus!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus