Frankenstein

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Frankenstein

Frankenstein is een griezelige creatie van Netent die in 2012, spreekwoordelijk, tot leven is gebracht. In hetzelfde jaar is deze gokkast ook aangepast voor de mobiele toestellen. Frankenstein is een van de vele speelautomaten van Netent die gebaseerd zijn op films. Ik ben er vrij zeker van dat deze film je niet geheel onbekend is en deze gokkast met een royale uitkeringspercentage van 96,6%, houdt de legende levend.

Het thema van gokkast Frankenstein

Het monster van dokter Frankenstein gaat al enkele jaren mee. Schrijfster Mary Shelley schreef het verhaal aan het begin van de 18de eeuw en beschrijft hoe dat een zekere Victor Frankenstein lichaamsdelen opgraaft om een levend wezen te creëren. Dit wezen wordt tot leven gebracht via elektriciteit afkomstig van bliksem en het weerzinwekkende monster wordt niet bepaald hartelijk ontvangen door de dorpelingen. De symbolen op de rollen, de geluidseffecten en het introductie filmpje vertellen het verhaal van Frankenstein op speel achtige wijze.

De spelfuncties van gokkast Frankenstein

Dit gokkastenspel is een videoslot dat bestaat uit 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. De symbolen op de rollen hebben uiteraard alles met het boek en de films te maken en je kunt gemakkelijk de figuren en korte animaties herkennen. Frankenstein beschikt, behalve de karakters, ook over “Linked Wilds”, “Burning Mill Freespins” en “Multipliers”.

De “Linked Wilds” zijn Wild symbolen die twee of meer aangrenzende symbolen kunnen veranderen. De Wilds vervangen elk ander symbool (met uitzondering van het Scatter en Multiplier symbool), en zorgen voor de hoogst mogelijke winst. Er zijn twee verschillende soorten “Linked Wilds”, namelijk de “Lightning Wilds” en de “Fire Wilds”. De eerstgenoemde verschijnen op de rollen 2, 3 en 4 tijdens het hoofdspel en de tweede komen alleen voor tijdens de freespins.

De “Burning Mill Freespins” zijn Scatter symbolen. Heb je er drie of meer op de rollen dan ontvang je 10 freespins. Tijdens deze freespins kan er ook een “Multiplier” op de 5de rol verschijnen. Deze vermenigvuldigt je winst maal 5 en deze kan 5 keer achter elkaar voorkomen wat zorgt voor een dikke winst. Natuurlijk kun je tijdens de freespin ronde ook weer freespins verdienen. Wanneer je 2 Scatter symbolen op de rollen krijgt, ontvang je 5 freespins.

De bediening van gokkast Frankenstein

Je kunt veel aanpassingen verrichten in het spel Frankenstein. Buiten de 20 winlijnen waaruit je kunt kiezen, kun je ook uit tien verschillende inzetniveaus en uit verschillende muntwaarden kiezen. Deze lopen als volgt op: €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20 en €0.50. Ook kun je het volumeniveau aanpassen, de omgevingsgeluiden afzetten, de beeldkwaliteit aanpassen en de “Autoplay” activeren zodat je niet telkens op de knop hoeft te drukken.

Conclusie Frankenstein gokkast recensie

De gratis gokkast Frankenstein ziet er grafisch erg mooi uit. Het introductie filmpje en de spannende geluidseffecten zorgen voor een griezelige sfeer zoals de schrijfster dat ooit bedoeld had. De Wild symbolen, die de andere symbolen beïnvloeden, kunnen voor een leuke winst zorgen en in combinatie met het hoge uitkeringspercentage is dit videoslot een bekend fenomeen onder de spelers.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus