Crusade of Fortune

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Crusade of Fortune

Crusade van Netent is super spannende gokkast met indrukwekkende animaties en nog indrukwekkendere winkansen. Vooral in het bonusspel kan je hele mooie winsten behalen en dat is natuurlijk waar we voor gaan bij het uitzoeken van een gokkast. Maar let wel op, voor dit spel moet je stevig in je schoenen staan en goed tegen spanning kunnen. Geen watjes toegestaan!

Het thema van Crusade of Fortune

Zoals eerder vermeld heeft deze gokkast een nogal spannend thema. Angstaanjagende toverkolen en schedels met roodgloeiende ogen zorgen ervoor dat je het gevoel hebt dat je je in een magische wereld begeeft waar je het op moet nemen tegen allerlei mythologische figuren. Tijdens het bonusspel ga je het gevecht aan met een orc die het met veel oerkreten en uithalen met zijn zwaard jou niet makkelijk maakt. De overige geluiden en beelden in het spel sterken het gevoel van deze zware strijd nog eens aan. Durf jij een gokje te wagen op deze speelautomaat?

Spelfuncties gokkast Crusade of Fortune

De Crusade of Fortune speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 20 winlijnen waarbij het inzetniveau, de muntwaarde en het aantal winlijnen instelbaar is. Winnende combinaties worden gevormd door 3 of meerdere dezelfde symbolen van links naar rechts aansluitend op een winlijn. De features zijn Free spins, vervangende Wild symbolen, Scatter symbolen en een super spannend Bonusspel!

De bediening van gokkast Crusade of Fortune

Bij de Crusade of Fortune gokkast kan je kiezen uit 5 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,20 en 20 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Het inzetniveau wordt vermenigvuldigd met het aantal winlijnen en de gekozen muntwaarde, en dit bedrag is dan wat je per ronde inzet. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet bij het gebruik van 20 winlijnen Minimum inzet: inzetniveau 1 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0.01 = € 0.20 Maximum inzet: inzetniveau 20 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0,20 = € 80 In de uitbetalingstabel vind je onder andere de winnende combinaties terug en de uitkeringen die hierbij horen. Deze tabel open je door op de PAYTABLE knop, linksonder in je scherm, te klikken. Winnende combinaties moeten beginnen op de meest linker rol en opeenvolgend naar rechts lopen. De hoogste winst per actieve winlijn wordt uitbetaald en heb je gelijktijdige winsten op meerdere winlijnen dan worden deze bij elkaar opgeteld. Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Je kunt hier onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, het spel op automatisch spelen te zetten en daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Crusade of Furtane gokkast recensie

Houd je van een gratis gokkast met wat meer spanning en avontuur dan is Crusade of Furtane een perfecte keuze. Door onder andere het bonusspel voelt dit spel aan als een echte game waarbij je verschillende wezens moet verslaan. Daarnaast biedt deze gokkast een grote verscheidenheid aan inzet mogelijkheden waardoor je zowel met een laag als een hoog budget heel ver kan komen met dit spel.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus