Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast WinXplosion heeft een basisspel en een vervolgspel waarbij in het vervolgspel meer dan 2400 credits gewonnen kunnen worden met 1 draai

Gokkast WinXplosion Basisspel

Het basisspel van deze gokkast wordt gespeeld op de winlijnen 1 en 8. Je speelt het basisspel met 1 credit per draai en dit is gelijk aan 10 eurocent. De rollen 1, 2 en 3 hebben bij het basisspel dezelfde functie als de rollen 2, 3 en 4 hebben. Hierdoor is de winkans nog groter. Onder de rollen zie je een schema met de prijzen per inzet afgebeeld.

De prijzen die er worden gewonnen tijdens het spelen van het basisspel kunnen worden verdubbeld tot 200 credits met het speciale Gamble spel. Hierbij moet je kiezen voor Head of Tail. Kies je de goede dan verdubbel je je gewonnen credits, kies je de verkeerde dan verlies je de gewonnen punten. Om de gewonnen punten uit het basisspel te innen kun je op de knop Collect klikken. De punten worden dan overgezet naar de creditmeter van het basisspel. Je kunt je de credits die je hebt gewonnen ook overzetten naar de clubmeter van het vervolgspel. Dit doe je door op de knop To Clubmeter te klikken.

De WinXplosion gokkast heeft ook een automatische Hold functie. Hiermee worden tijdens het spelen de rollen met een potentiele winkans vastgehouden voor de volgende speelronde. Als je dit niet wilt kun je door op de Reset knop te klikken de rollen weer vrijmaken. Als speler kun je er ook zelf voor kiezen om een rol of meerdere rollen vast te zetten. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast WinXplosion Vervolgspel

Het vervolgspel van deze gokkast wordt op dezelfde rollen als het basisspel gespeeld. Er kan bij dit vervolgspel worden gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai. Bij het spelen met een inzet vanaf 10 credits draait ook de 4e rol mee en zijn er geen 7 maar 14 winlijnen. Op het prijzenschema onder de rollen is te zien dat hoe hoger de inzet is des te hoger de prijzen zijn die er gewonnen kunnen worden. Bij een inzet van 40 credits leveren 4 bellen naast elkaar een prijs van maar liefst 2000 credits op. Ook kan er dan nog een bijzondere bonusfeature worden geactiveerd.

Bij 4 WinXplosion symbolen op 1 van de 14 winlijnen begint deze bonusronde. Iedere succesvolle klik op de Start knop wordt beloond met 100 credits. Wanneer er 1000 credits zijn bereikt in de winladder dan begint de meter weer opnieuw van voren af aan te tellen tot de bonusronde stopt.

Om de potten te legen naar het basisspel kun je op de knop Take highest Meter.

Gokkast WinXplosion Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel en het vervolgspel/Zet gewonnen credits op de clubmeter van het vervolgspel
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
CHOOSE BET/HEAD – Bepaalt de inzet voor het vervolgspel en start het vervolgspel/Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
HOLD – Houdt de rollen met een potentiële winkans vast voor volgende draai
COLLECT/RESET – Zet gewonnen credits op creditmeter van eht basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Is te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus