King of Slots

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast King of Slots

King of Slots van Netent is een ietwat klassiekere gokkast met zijn fruitsymbolen op de rol. Toch maakt een nieuw jasje, wat glans en diamanten het spel weer wat moderner ogen. Wat zeker van te voren het vermelden waard is, is dat King of Slots ook de populaire Sticky Win re-spins als speciale feature heeft. Ken je deze feature niet? Dan is het helemaal een must om deze gokkast eens uit te proberen.

Het thema van King of Slots

Zoals eerder vermeld heeft de King of Slots het klassieke 'fruitautomaat' thema. Maar het fruit is behoorlijk opgepimpd en er zijn ook nog wat diamanten en kronen aan toegevoegd, waardoor het spel er lekker bling uitziet. De koning mag natuurlijk niet ontbreken daar dit spel King of Slots heet en deze staat dus ook de boel vanaf de zijlijn goed in de gaten te houden. De muziek is een beetje lounge wat het geheel een lekkere relaxte en leuke sfeer geeft.

Spelfuncties gokkast King of Slots

De King of Slots speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 25 vaste winlijnen waarbij het inzetniveau en de muntwaarde instelbaar is. Winnende combinaties worden gevormd door 3 of meerdere dezelfde symbolen van links naar rechts aansluitend op een winlijn. De features waarvan eentje al eerder benoemd is zijn, de Sticky Win functie met re-spin, symbool vervangende Wild symbolen en Scatter symbolen die de freespins modus met winst vermenigvuldiger activeren. Genoeg win mogelijkheden dus!

De bediening van gokkast King of Slots

Bij de King of Slots gokkast kan je kiezen uit 7 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 1,00 en 10 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Het inzetniveau wordt vermenigvuldigd met het aantal winlijnen en de gekozen muntwaarde, en dit bedrag is dan wat je per ronde inzet. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet voor deze gokkast. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 25 winlijnen x muntwaarde € 0.01 = € 0.25 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 25 winlijnen x muntwaarde € 1,00 = € 250 In de uitbetalingstabel vind je onder andere de winnende combinaties terug en de uitkeringen hiervan. Deze tabel open je door op de informatie knop ('i') te klikken, linksonder in je scherm. Winnende combinaties moeten beginnen op de uiterst linker rol en opeenvolgend naar rechts lopen. De hoogste winst per actieve winlijn wordt uitbetaald en heb je gelijktijdige winsten op meerdere winlijnen dan worden deze bij elkaar opgeteld. Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, het spel op automatisch spelen te zetten, de spelregels op te vragen en daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie King of Slots gokkast recensie

De King of Slots speelautomaat is leuk en modern vormgegeven ondanks de wat klassiekere symbolen. De Sticky Win re-spins maken het spel nog interessanter dan dat hij als is met zijn mooie speleigenschappen. Met een minimum inzet van € 0,25 en maximum inzet van € 250 is dit zeker een speelautomaat voor ieder budget.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus