Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Steam Tower

Durf jij bij de Steam Tower gokkast de toren te beklimmen? Deze fruitautomaat met prachtig uitgevoerd thema heeft een theoretische uitbetaling van maar liefst 97,0%. Vind in de speelautomaat Steam Tower 5 verschillende rollen, met 3 rijen en daardoor 15 winlijnen. Daarnaast kent het spel een aantal unieke speleigenschappen zoals: symbool vervangende Wilds, Stacked Wilds, Free Spins en vele vermenigvuldigers. De toren in de Steam Tower gokkast telt 16 etages en je winst wordt bij elke verdieping groter door de vermenigvuldigers.

Het thema van gokkast Steam Tower

Het thema van de Steam Tower speelautomaat komt voort uit het genre ‘Steampunk”. Verhalen uit de 19e eeuw staan centraal, met een extra toevoeging van science fiction en fantasie. Ook in de Steam Tower gokkast zijn futuristische uitvindingen terug te vinden. Het verhaal gaat over de 16 etages tellende Steam Tower waarin een prinses gevangen wordt gehouden. Haar bewaking bestaat uit een gevaarlijke draak. Een prachtig thema met fantastische animaties en schitterende bijpassende muziek.

Spelfuncties gokkast Steam Tower

Bepaal in de Steam Tower speelautomaat zelf je inzetniveau en muntwaarde. Dit kan van 1 tot en met 10 en vanaf €0,01 tot en met €1,00. Wanneer je 3 gelijke symbolen van links naar rechts op een winlijn hebt, heb je een winnende combinatie. Vergroot je winst door gebruik te maken van de speciale speleigenschappen van de Steam Tower gokkast. Bijvoorbeeld de: symbool vervangende Wilds, freespins activerende Stacked Wilds en vermenigvuldigers. Symbool vervangende Wilds kunnen op iedere willekeurige plek en rol tevoorschijn komen. Opgestapelde Wilds worden hier Stacked Wilds genoemd, deze komen alleen voor tijdens het hoofdspel. Een Stacked Wild levert, wanneer deze de hele rol voorziet, 10 freespins op. Dan zijn er ook nog de vermenigvuldigers. Wanneer je in de Free Spins modus speelt, beklim je alle 16 de etages. Op iedere etage vind je een vermenigvuldiger. Deze loopt op van x2 op de eerste etage tot en met x7 op etage 16. Je kan een extra etage omhoog gaan wanneer je het Wild symbool ziet na een freespin. Ook krijg je dan 2 aanvullende freespins. In de Steam Tower speelautomaat zijn verschillende meters te raadplegen om de niveaus, etages en vermenigvuldigers bij te houden. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 15 win lijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,15 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 15 win lijnen x muntwaarde € 1,00 = € 150

De bediening van gokkast Steam Tower

Gebruik de symbolen linksonder in het speelscherm van de Steam Tower gratis gokkast om de instellingen te wijzigen. Er is een symbool voor het aan- of uitzetten van het geluid, je kan de spelregels raadplegen of je kiest voor ‘automatisch spelen’. Door deze handige functie kun je de computer het werken laten doen. Uiterst links van deze symbolen vind je een afbeelding van een ‘steeksleutel’. Deze geeft nog aanvullende opties weer. Zo kun je ervoor kiezen om te spelen met de optie ‘snel draaien’, zet je introductieanimatie nog eens aan, zet je themamuziek die op de achtergrond draait aan of uit, wijzig je instellingen m.b.t. grafische kwaliteit en raadpleeg je de spelgeschiedenis. Deze laatste functie is echter niet beschikbaar in de Free Fun Play modus.

Conclusie Steam Tower gokkast recensie

De Steam Tower speelautomaat is hooggewaardeerd met zijn 15 winlijnen en een theoretische uitbetaling van 97,0%. Het is een zeer vermakelijke gokkast met een goed verhaal. Het thema gebaseerd op het ‘Steampunk’ genre is geweldig uitgewerkt en geeft een extra dimensie aan het spel. Door de etages die te beklimmen zijn, stijgen tegelijkertijd je winkansen. Dit is een uitdagende speleigenschap die je moet meemaken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus