Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Aliens

Aliens van Netent is een uitermate spannende gokkast met diverse unieke speleigenschappen. Speel de Aliens speelautomaat met een theoretische uitbetaling van maar liefst 96,4%. Aliens is opgebouwd uit 5 aparte rollen met 3 rijen en daardoor 15 vaste winlijnen. De speleigenschappen bestaan uit symbool vervangende wilds, re-spins en vermenigvuldigers. Daarnaast zijn er ook nog 3 verschillende spelniveaus in de Aliens speelautomaat. Inzetniveau en muntwaarde zijn naar eigen voorkeur in te stellen en te wijzigen.

Het thema van gokkast Aliens

Voor iedere science fiction liefhebber is de Aliens gratis gokkast een must play. De introductieanimatie en de animaties in het spel zijn prachtig vormgegeven in 3D. Alles doet je denken aan de gelijknamige film en dit zorgt voor een extra dimensie in het spel. Ook de sound klopt perfect bij dit thema en de symbolen van buitenaardse wezens zijn uitermate goed gekozen.

Spelfuncties gokkast Aliens

Kies zelf je inzetniveau en muntwaarde en vorm vervolgens een winlijn door drie gelijke symbolen van links naar rechts te plaatsen. Gebruik de unieke speleigenschappen om een zo hoog mogelijke winst te creëren. Dit zijn de symbool vervangende wilds, re-spins en vermenigvuldigers. Daarnaast zijn er ook 3 spelniveaus: The Search, The Encounter en The Hive. Tijdens The Search kunnen Wild symbolen tevoorschijn komen op de 2e, 3e en 5e rol. Wanneer je speelt op het niveau van The Encounter kunnen ze op iedere willekeurige plek voorkomen, dit kan echter niet op de ‘overlay’.Verzamel tijdens The Search zoveel mogelijk vermenigvuldigers. Dood tijdens The Encounter zoveel mogelijk aliens en verwoest tijdens The Hive de Queen Alien met haar kroost (the hive). Minimum inzet: inzetniveau 1 x 15 wedlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,15 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 15 wedlijnen x muntwaarde € 1,00 = € 150

De bediening van gokkast Aliens

Ook bij de Aliens speelautomaat kun je de bekende instellingen naar eigen wens aanpassen. Gebruik hiervoor de vier kleine symbolen linksonder in je scherm. Kies ervoor om met of zonder geluid te spelen, raadpleeg de spelregels of kies voor gemak met de optie ‘automatisch spelen’. De afbeelding van de ‘steeksleutel’ geeft nog overige opties weer. Zo kun je kiezen voor: snel draaien, het bekijken van de introductieanimatie, achtergrond en geluidseffecten aan of uit zetten, grafische kwaliteit wijzigen of de spatiebalk gebruiken voor draaien. Ook kan er bij het symbool van de steeksleutel de spelgeschiedenis worden geraadpleegd. Dit kan echter niet tijdens de Free Fun Play modus.

Conclusie Aliens gokkast recensie

Zoals al eerder vermeld is de Aliens speelautomaat een echte ‘must play’ voor science fiction liefhebbers door het fantastisch uitgewerkte thema. Alleen al de introductieanimatie laat de spanning tot ongekende hoogte stijgen. Toch is deze gokkast ook een absolute aanrader voor overige liefhebbers van online gokkasten. Door de diverse niveaus krijgt het spel een avontuurlijke gelaagdheid en dat maakt het zeer interessant om te spelen. Daarnaast zijn er maar liefst 15 vaste winlijnen en zijn er diverse unieke speleigenschappen in te zetten. Ook de theoretische uitbetaling van 96,4% maken dat dit spel enorm hoge winkansen biedt.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus