Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Stickers

Dit keer een prettige plakkerigheid met de Netent Stickers gokkast! De vrolijke speelautomaat heeft verschillende karakteristieke speleigenschappen zoals de: Wild Symbolen, Sticky Wild en Sticky Spins. De theoretische uitbetaling is bij Stickers gokkast zeer hoog, maar liefst 96,69%! De gokkast is opgebouwd uit vijf diverse rollen met drie rijen en daardoor twintig winlijnen. Stel bij de Stickers gokkast je eigen inzetniveau en muntwaarde in en waag een gokje bij deze gezellige speelautomaat.

Het thema van gokkast Stickers

Stickers is met recht de vrolijkste gokkast van softwareontwikkelaar Netent. Met de heldere en frisse kleuren krijg je meteen de lente in je bol. Ook de fruitsymbolen zorgen ervoor dat je je extra lekker in je vel voelt. De muziek is goed afgestemd op de speelautomaat en zorgt ervoor dat je met veel plezier deze gokkast zal bespelen. Plak de stickers en creëer extra Spins zodat er extra veel geld op je winlijn blijft plakken!

Spelfuncties gokkast Stickers

Bepaal je inzetniveau en muntwaarde zelf. Dit kan van 1 tot en met 10 en vanaf €0,01 tot en met €1,00. Vorm een winnende combinatie door drie of meer gelijk symbolen naast elkaar op een winlijn te vinden. Dit gelezen van links naar rechts. Gebruik ook de unieke speleigenschappen op de Stickers gokkast om een nog hogere winst te behalen. Dit zijn de symbool vervangende Wild Symbolen, Sticky Wild symbolen en Sticky Spins. Een Wild Symbol kan op iedere willekeurige plek terechtkomen tijdens diverse speelrondes. Wanneer deze verschijnt, worden alle andere symbolen verwisseld (m.u.v. andere Sticky Wilds), zodat de hoogste winst kan worden behaald. Zie je na een speelbeurt één of meerdere Wild symbolen verschijnen, dan worden deze verruild in de ‘Sticky Wilds’. Deze blijven plakken op hun plek wat een free Sticky Spin oplevert. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,20 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 20 winlijnen x muntwaarde € 1,00 = € 200

De bediening van gokkast Stickers

Bedien de gratis gokkast van Stickers eenvoudig en pas de instellingen naar je eigen voorkeur aan. Gebruik hiervoor de vier kleine symbolen onderin het spelscherm. Bepaal zelf of je met of zonder geluid wil spelen, raadpleeg de spelregels of kies ervoor om het spel op ‘automatisch spelen’ in te stellen. Op deze manier hoef je niet steeds te klikken op de spin knop. Onderin je speelscherm vind je ook een afbeelding van een ‘steeksleutel’. Wanneer je hier op klikt, vind je nog extra opties. Zo kun je de optie ‘snel draaien’ activeren, de introductieanimatie aanzetten, de achtergrondmuziek/ geluidseffecten aan of uit zetten, de spelgeschiedenis raadplegen en zelf de grafische kwaliteit regelen.

Conclusie Stickers gokkast recensie

De gokkast Stickers van softwareontwikkelaar Netent is een unieke gokkast met verfrissende opties. De ‘Sticky’ functies kloppen bij het thema van het spel en zorgen voor een extra speldimensie. Je kan letterlijk extra geld op je winlijn laten plakken en dat speelt extra uitdagend. Mede door de vrolijke muziek en een extra hoge theoretische uitbetaling zal dit spel je niet snel vervelen!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus