Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Wildtimer

wildtimerDe mooie klassieke gokkast Wildtimer is een van de bekende Timer gokkasten die je ook wel in horecagelegenheden en speelhallen kunt tegenkomen. Bij de Wildtimer speel je een basisspel en een vervolgspel en deze speel je op afzonderlijke rollen. Het is een vrij eenvoudig te spelen fruitautomaat maar wel een kast waarbij je flink veel punten kunt winnnen. Dit komt mede door de hoge inzet bij het vervolgspel en het extra Wildtimer symbool.

Bij de Simbat fruitautomaat Wildtimer start je met een basisspel welke je speelt met een inzet van 1 punt per draai. Je speelt dit op de onderste rollen en dan is er 1 actieve winlijn. Heb je drie gelijke symbolen op de betreffende winlijn dan win je een prijs. Het prijzenschema van het basisspel staat rechts naast de onderste rollen afgebeeld. Heb je het symbool van de Ster drie maal op de rollen dan win je 20 punten extra. Deze Ster symbolen tellen ook kriskras. Met de automatisch Hold knoppen onder de rollen worden de rollen met een gunstige positie vast gezet voor de volgende draai.

Het vervolgspel speel je met een inzet van 5 of 20 punten per draai en dit speel je op de bovenste drie rollen. Er zijn dan 5 actieve winlijnen waardoor je kans op winsten aanzienlijk vergroot is. Speel je met inzet van 20 punten dan is het Wildtimer symbool een soort Joker en mag deze andere symbolen vervangen voor het completeren van een winnende combinatie.

Speel gokkast Wildtimer