Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Wildtimer heeft een basisspel en een bovenspel welke op afzonderlijke rollen worden gespeeld

Gokkast Wildtimer Basisspel

Bij de Wildtimer gokkast kun je beginnen met het spelen van het basisspel. Dit wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 actieve winlijn van links naar rechts. Deze wordt aangegeven door middel van het lijntje welke je op de middelste symbolen van de drie rollen ziet. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai en dit is gelijk aan tien eurocent.

Naast de onderste rollen is er een schema afgebeeld met de winnende combinaties en de daarbij behorende prijzen. Het ster symbool levert kriskras ook prijzen op.

De Oldtimer gokkast heeft ook een ingebouwde Hold functie. Hierbij worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden voor de volgende ronde. Wanneer je deze vrij wilt maken kun je eenvoudig op de knop Reset klikken. Als speler kun je er ook zelf voor kiezen om bepaalde rollen vast te houden. Dit kun je doen door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken. Wanneer er voldoende punten zijn gespaard kun je verder spelen met het Bovenspel

Gokkast Wildtimer Bovenspel

Het bovenspel van de Wildtimer wordt gespeeld op de bovenste drie rollen waarbij je op vijf actieve winlijnen van links naar rechts speelt. Het bovenspel wordt gespeeld met een inzet van 5 of 20 credits per draai. Wanneer je met 20 credits per draai speel is het symbool waar Wildtimer op staat, een Wild symbool. Dit betekent dat dit symbool voor elk ander symbool telt waardoor er nog meer kans is op winnende combinaties. Bij het bovenspel kun je de prijzen winnen welke je op het winschema onder de drie bovenste rollen afgebeeld ziet.

Wanneer er 200 punten of meer in de meters van het bovenspel zitten dan worden deze automatisch op de creditmeter bijgeteld.

Gokkast Wildtimer Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basissspel of in het bovenspel/Plaatst gewonnen punten naar het bovenspel
COLLECT/RESET – Zet gewonnen punten op de display van het basissspel/Reset de automatische Hold functie
HOLD – Houdt de rollen vast met een gunstige positie voor de volgende speelronde
AUTOPLAY – Wordt gebruikt voor het automatisch laten spelen van de gokkast zodat je niet op Start hoeft te klikken. Door nogmaals op autoplay te klikken wordt dit weer onderbroken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus