Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Nieuw spel op onze website: Jolly Roger

Nieuw spel op onze website: Jolly RogerHet werd weleens tijd voor een gokkast gebaseerd op onze favoriete vlag, de Jolly Roger. Deze vlag met een doodshoofd en daaronder gekruiste botten was het handelsmerk van de piraten. Zodra iemand de vlag zag, wist hij direct dat hij te maken had met terreur op zee. Gedurende een lange tijd was dit de gewoonste zaak van de wereld op de open zee. Toch is de Jolly Roger pas in de 17e eeuw bekend geworden als de piratenvlag.

Jolly Roger

Het is niet alleen een symbool dat ons aan piraten doet denken, maar ook een voorbeeld van hoe effectief goede en efficiënte marketing zo lang geleden al was. Doordat de piraten allen consistent dezelfde vlag gebruikten werd dit symbool door iedereen herkend en gerespecteerd. Eigenlijk is dat niet veel anders dan de hedendaagse marketing, waarin de kracht ook uit herhaling bestaat. Dit is echter niet het allerleukste van dit thema. Wat dan wel? Het feit dat je jezelf een piraat kunt wanen en er misschien wel met de winst vandoor gaat.

Simbat Gokkast

Niet raar dus dat Simbat een gokkast heeft gebouwd om dit thema. Het gaat ongetwijfeld voor vele uren speelplezier zorgen. Want ook mensen die niet weten wat een Jolly Roger is kunnen meestal wel iets van interesse opbrengen voor het piratenthema. Niet in de laatste plaats vanwege de Pirates of the Caribbean film met niemand minder dan Johnny Depp.

In het midden van het spel vind je een grote cirkel met daarin een doodshoofd. Daaromheen vind je afbeeldingen van alle symbolen die je al veroverd hebt. Houd deze dus goed in de gaten voor een optimale winst in het bonusspel.

Klik daarom direct op deze link om het spel en een uitleg te vinden. Indien gewenst kun je het spel eerst gratis uitproberen. Heb je meer lef? Dan kun je direct een account aanmaken en voor de grote winst gaan. Heb je al een account? Log dan direct in en beproef je geluk.

Andere Simbat favorieten

Sochi

Deze gokkast doet ons terugdenken aan de Olympische Spelen in Rusland. Alleen gaat het nu om het spelen op de gokkast. In jouw woonkamer. En er is niemand die hier een beter resultaat in kan neerzetten dan jijzelf. Probeer het maar eens uit.

Graffiti

Spelen op een gokkast is leuk en legaal, maar heeft ook een illegaal randje. Net als Graffiti. Het is niet echt erg als je je ermee bezighoudt en het is niet strafbaar, maar toch kan het jouw duistere kant naar boven brengen. En dat is ook de kant die voor genadeloze winst gaat!