Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Sochi

De Sochi is een prachtige gokkast met als thema natuurlijk de Olympische Winterspelen van 2014. Deze gokkast is ook een echte winnaar met maar liefst 8 rollen en 32 winlijnen. Hierdoor zijn er bijzonder veel punten op deze gokkast te winnen. Je speelt alleen een hoofdspel.

Gokkast Sochi Hoofdspel

Het spel Sochi wordt gespeeld op de 8 zichtbare rollen op de gokkast. Hierbij kun je inzetten met 5, 10, 20 of zelfs 40 punten per speelronde. Als je inzet met 5 punten dan zijn er 4 winlijnen geactiveerd en speel je op de eerste drie rollen. Bij inzet van 10 punten per draai zijn er 8 winlijnen actief en speel je op 4 rollen. Bij inzet van 20 punten per draai speel je op 18 winlijnen op de vier rollen en zet je in met 40 punten per ronde dan zijn er maar liefst 32 winlijnen geactiveerd en speel je op alle 8 de rollen van het spel.

Naast de rollen van het spel zie je en schema waarin de winnende combinaties staan afgebeeld met de bijbehorende prijzen. Hoe hoger je inzet, des te hoger de kans op het winnen van prijzen.

Gokkast Sochi Uitleg bediening

COLLECT - plaatst gewonnen punten op de spaarmeter
SELECT METER - selecteert een van de 8 meters
START BET 5 - start het spel met inzet 5
START BET 10 - start het spel met inzet 10
START BET 20 - start het spel met inzet 20
START BET 40 - start het spel met inzet 40
AUTOPLAY - laat het spel een aantal vooraf ingestelde rondes spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus