Random Twinner

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Random Twinner

Op het internet wordt de definitie van twinner uitgelegd als twee verschillende mensen die dezelfde gewoonten of interesses hebben of zich hetzelfde gedragen. Dit is op het spel niet van toepassing. Al zijn het basisspel en het vervolgspel wel vrij identiek. Toch komen de afbeeldingen in een willekeurige volgorde tevoorschijn. Gelukkig heeft Simbat het woord random aan de naam toegevoegd, zodat eventuele verwarring voorkomen wordt. Uniek aan dit spel is dat er een Max Bet knop is waarbij er op beide spellen tegelijk gespeeld kan worden. De optie om alleen op het basisspel of alleen op het vervolgspel te spelen, blijft ook gewoon nog bestaan. Het basisspel bestaat uit 3 rollen waarbij er met 1 credit per ronde op de enkele winlijn gespeeld wordt. Je krijgt hier regelmatig de kans om rollen vast te zetten voor een volgende draai. Als er kriskras 3 sterafbeeldingen verschijnen dan ontvang je een winst van 5 tot 200 credits. Als je 200 credits hebt gewonnen in het basisspel, dan gaan deze automatisch over naar de creditmeter.

Gokkast Random Twinner vervolgspel

Je kunt het vervolgspel spelen met 5, 10, 15 of 20 credits en er zijn 5 winlijnen. Je tegoed voor dit spel wordt uit de creditmeter gehaald. Zorg dus dat je daar genoeg op hebt staan voordat je een spel begint.

Wanneer je het Max Bet spel activeert, kun je spelen met inzetten van 100 of 200 credits per draai. Het is in principe hetzelfde als het vervolgspel met als belangrijkste verschil dat er met alle rollen en niet alleen de bovenste gespeeld wordt. Ook de inzet- en winstbedragen zijn anders.

Gokkast Random Twinner Uitleg Bediening

START/SAVE – Dit is de knop waar je op dient te drukken als je een nieuw spel wilt starten
CHOOSE BET – Een druk op deze knop zorgt ervoor dat je jouw inzet aanpast en het spel kiest dat je wilt spelen
HOLD – De drie holdknoppen kun je gebruiken om symbolen waarvan je denkt dat ze winstgevend zijn vast te zetten voor een volgende ronde
COLLECT/RESET – Zet de instellingen terug naar die van het vorige spel of incasseer je winsten met deze knop
AUTOPLAY – We weten als geen ander dat je als fervente speler soms even niet op de startknop wilt drukken. Daarom is er autoplay, waarbij het systeem steeds uit zichzelf opnieuw een ronde begint
MAX BET – Speel hier rondes met grotere inzetten en grotere winsten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus