Double Marquise

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Double Marquise

Een gesneden diamant, daar kun je niet omheen. Vooral niet als het er twee zijn. Zoveel schoonheid, daar kun je, als het goed is, je ogen niet vanaf houden. Of zie je ze graag omdat ze geluk brengen? Hoe dan ook, in dit spel staan er twee tot je beschikking die je gedurende heel het spel graag gezelschap houden. Wij hebben daar in ieder geval niets op tegen en vinden dat Simbat weer een leuk spel uitgebracht heeft. Het spel heeft slechts één winlijn en kent inzetten van 1, 2 of 3 credits. De waarde van de inzet kan variëren tussen de 10 en de 50 cent.

Drie dubbele Marquise symbolen staan garant voor een maximale winst per inzet. Een inzet van 3 credits, in plaats van slechts 1 of 2 credits, zorgt voor een significant hogere winst. Als er 3 zevens verschijnen op de winlijn en je 3 credits hebt ingezet, dan win je ook een aanzienlijk hoger bedrag dan wanneer je lager inzet.

Direct boven de spinknop vind je een autoplay knop die oplicht als je erboven hangt. Deze knop kun je op elk gewenst moment aan- en uitzetten. Het is een ideale oplossing voor als je naast het spelen nog iets anders aan het doen bent en graag wilt dat de computer de rondes automatisch voor je start. Verzeker jezelf er wel van dat je de juiste inzet gekozen hebt.

Wil je op de normale manier een spel starten? Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je op de spinknop drukken, aan het handvat trekken, op de spatiebalk drukken of de max bet knop indrukken voor een spel met de hoogste inzet.

Gokkast Double Marquise Uitleg Bediening

HENDEL – Deze hendel is dezelfde als degene die je in een fysiek casino zou tegenkomen. Net zoals daar, kun je ook hier aan de hendel trekken om een spel te starten
-KNOP – Wil je jouw inzet verlagen? Dan kan dit door op de knop met het minteken naast het inzetbedrag te drukken
+KNOP – Wens je jouw inzet te verhogen? Druk dan op de plusknop naast het bedrag van jouw inzet
BET ONE – Je kunt op deze knop drukken om voor een inzet van 1 credit op 1 lijn te kiezen
BET MAX – Door op deze knop te drukken, start je direct een spel met de maximale inzet
SPIN – Dit is de startknop en deze start direct een spel met de huidige instellingen

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus