voodoo vibes

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Voodoo Vibes

Voodoo Vibes is een mooi, kleurvol en zeer mysterieus ogende gokkast van Netent. Verschillende speciale speleigenschappen als Free spins, Wilds, Scatters en een bonusspel beloven veel goeds voor je portemonnee. Dit samen met de mooie vormgeving maken het zeker interessant om eens een gok te wagen met deze speelautomaat.

Het thema van gokkast Voodoo Vibes

De Voodoo Vibes gokkast draait helemaal om magie. Onder andere voodoo poppen, schedels, toverdrankjes en slangen hebben op de rollen hun plekje gevonden. Op de achtergrond van je speelscherm zie je een huisje verborgen tussen de bomen en het gras. Waarschijnlijk het onderkomen van een Haïtiaanse voodoo mevrouw. De mysterieuze geluiden en het onheilspellende gelach bij een winnende combinatie maken het tikkeltje angstaanjagende plaatje compleet.

Spelfuncties gokkast Voodoo Vibes

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 25 (niet vaste) winlijnen waar je met verschillende muntwaardes op kunt inzetten. De winnende lijnen worden gevormd door 3 of meer van dezelfde symbolen van uiterst links naar rechts. De extra eigenschappen van deze gokkast zijn Scatters, Free spins, symbool vervangende Wilds en een spannend Bonusspel waarbij je voodoo poppen moet prikken. Bij iedere gevulde voodoo pop krijg je een bonusbedrag. Prik je een lege pop dan is het bonusspel afgelopen en keer je terug naar het hoofdspel.

De bediening van gokkast Voodoo Vibes

Bij de Voodoo Vibes gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 4 verschillende inzetniveaus. Het aantal winlijnen waarmee je speelt bedraagt maximaal 25 stuks waardoor je al met een minimum inzet van € 0,01 kunt spelen. Hieronder vind je de berekening terug voor de minimum inzet en maximum inzet bij het spelen met 25 winlijnen. Minimum inzet bij 25 winlijnen (inzetniveau 1 + muntwaarde 0,01) = € 0,01 Maximum inzet bij 25 winlijnen (inzetniveau 4 + muntwaarde 0,50) = € 50 Het uitbetalingsschema vind je terug onder de knop 'Paytable'. Hier kan je onder andere de winnende combinaties bekijken, de winsten hiervan en het verloop van de winlijnen. Per actieve winlijn wordt alleen de hoogste winst uitbetaald en daarnaast geldt zoals eerder al aangegeven dat een winnende combinatie van de uiterst linkerrol naar rechts dient te lopen. Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je er voor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op de automatisch spelen modus te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kan je er nog voor kiezen om de geluidseffecten en het omgevingsgeluid aan te passen.

Conclusie Voodoo Vibes gokkast recensie

De Voodoo Vibes gokkast is een mooi en spannend vormgegeven speelautomaat met verschillende features die het behalen van winsten nog makkelijker voor je moeten maken. Omdat dit spel geen vaste winlijnen heeft is deze speelautomaat er weer een waarbij je lekker laag kunt inzetten wanneer je liever niet meteen hoog in wilt beginnen. Het spannende bonusspel zorgt voor extra bonusbedragen dus het is de hoop dat je zoveel mogelijk hierin wint.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus