Spiñata Grande

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Spiñata grande

Spelontwerper Netent lanceerde deze gokkast op 23 maart 2015 voor de desktop en de mobiele versie en het bleek al snel een groot succes. Zo groot zelfs dat Spiñata Grande in november 2015 is uitgeroepen tot speelautomaat van het jaar op de EGR Operator Awards in Londen. Spiñata Grande heeft een uitkeringspercentage van 96,84% en beschikt over speciale “Colossal” symbolen die de winst aanzienlijk kunnen verhogen.

Het thema van gokkast Spiñata Grande

Gokkast Spiñata Grande draait om een feestelijke (ofwel Fiesta) gelegenheid waarbij het gebruikelijk is om een Piñata (een gevulde pop of kruik met snoepgoed) stuk te slaan met een stok of knuppel. Deze aangelegenheid is voornamelijk voor kinderen bedoeld maar menig beschonken volwassen mannen willen zich hier ook weleens aan wagen. De traditie komt voor in Mexico en dat is goed te merken aan de symbolen op de rollen en de feestelijke “Mariachi” muziek die dit speelautomaat rijk is.

Spelfuncties van gokkast Spiñata Grande

Deze gokautomaat beschikt over 5 rollen, 4 rijen en 40 winlijnen. De symbolen zijn duidelijk Mexicaans gerelateerd en bestaan verschillende piñata's in de vorm van een vis, een ezel, een papegaai en een doodshoofd. Daarnaast zijn er letters op de rollen te vinden en beschikt deze speelautomaat over een “Colossal” symbool en Freespin symbolen.

Het “Colossal” symbool is te herkennen aan zijn grootte. Deze neemt namelijk 3x3 symbool plaatsen in beslag en kunnen waar dan ook op de rollen verschijnen. Deze gedraagt zich, gedeeltelijk of in het geheel, als een aparte rol met 3 verschillende muntwaarden (goud, zilver en brons), en Scatters.

Bij 3 Scatter symbolen worden er 5 freespins vrijgegeven en voor elke Scatter die je meer krijgt, ontvang je daar 1 freespin bovenop.

Tijdens deze Freespin modus verschijnen de “Colossal” symbolen in zijn geheel op de rollen. Deze gigantische symbolen komen tijdens de Freespin mode alleen voor op de middelste 3 rollen en vervangen elk ander symbool voor de hoogst mogelijke winstuitkering.

De minislot functie (die normaal gezien 3 verschillende muntwaarden uitkeren), gedragen zich ook als afzonderlijke rollen maar bestaan nu alleen uit bronzen munten. Ook hier zijn weer Scatters te winnen die elk weer 1 Freespin opleveren.

De bediening van gokkast Spiñata Grande

Tijdens of voor het spelen op deze gokautomaat heb je de mogelijkheid om verschillende instellingen te wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van het volumeniveau, het wijzigen van de beeldkwaliteit en het instellen van het inzetniveau (van 1 tot en met 10) en de muntwaarden. De muntwaarden lopen als volgt op: €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20, €0.50 en €1. Wanneer je kiest voor “Autoplay” dan kun je het aantal gewenste spins instellen zonder telkens op de “Spin” knop te hoeven drukken.

Conclusie Spiñata Grande gokkast recensie

Spiñata Grande is een zeer feestelijke aangelegenheid waarbij je jezelf betrapt dat je met je voet zit mee te tikken op de maten van de “Mariachi” muziek. Het ziet er grafisch erg goed uit, met name de achtergrond die bestaat uit een typisch Mexicaans dorpje (Pueblo). Het is dan ook niet vreemd dat deze gokkast een respectable Award als Spel van het Jaar 2015 heeft ontvangen en als het aan mij ligt, krijgen ze er volgend jaar weer eentje bij.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus