Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Stonehenge

Deze Stonehenge gokkast heeft als thema het prehistorische monument in Wiltshire in het Verenigd Koninkrijk. Dit monument bestaat uit een ring van rechtopstaande stenen, waarvan archeologen geloven dat het tussen 3.000 voor Christus en 2.000 voor Christus gebouwd is. Het wordt gezien als een Brits cultureel icoon. Logisch dus dat Simbat een gokkast gemaakt heeft die hierop gebaseerd is. Je speelt eerst het basisspel. Dit spel speel je onderaan de gokkast en je gebruikt steeds 1 credit per ronde. Er is één winlijn, maar je kunt regelmatig gebruikmaken van de holdfunctie waarbij je een symbool kunt vastzetten voor de volgende ronde. Ook zijn er veel verdubbelopties. Komen er drie afbeeldingen van schermen tevoorschijn? Dan kun je van 10 en 200 credits verdienen. Wanneer de twee pijltjes aan de linkerkant van het spel verlicht zijn, kun je ook de winsten van kriskraslijnen laten uitbetalen. Ook is er een optie om je winst in te zetten voor een verdubbeling of verlies. Je kunt je winsten innen met behulp van de collect knop of overgaan naar het bovenste spel met de startknop. Combinaties die er hoopvol uitzien worden automatisch vastgehouden. Wil je dit tegengaan, dan kun je op de resetknop drukken. Met de choose betknop kun je switchen tussen spellen. Gokkast Stonehenge vervolgspel.

Gokkast Wild Wild West vervolgspel

Het vervolgspel wordt op de bovenste rollen gespeeld. Je kunt hier kiezen voor 5, 10, 15 of 20 credits inzet per spel. Iedere kriskrascombinatie telt ook. Vanaf inzetten van 10 credits worden er meer symbolen aan het spel toegevoegd, waardoor jouw kans op een winnende combinatie wordt vergroot. Net als in het basisspel geven drie afbeeldingen van schermen recht op een winst van 10 en 200 credits. Je kunt de collectknop gebruiken om credits van het bovenste spel te verplaatsen naar het basisspel. Eigenlijk kun je zo vaak switchen tussen de spellen als je maar wilt, als je tegoed het toelaat.

Gokkast Stonehenge Uitleg Bediening

START/SAVE – Met een druk op deze knop start je het spel
TAIL – Munt van de kop of munt optie voor het spel om je winst in te zetten voor verdubbeling
HEAD – Kop van de kop of munt optie bij het spel voor verdubbeling van jouw winst
CHOOSE BET – Met deze knop bepaal je de hoogte van jouw inzet en switch je tussen spellen
HOLD – Deze knop kun je gebruiken om gunstige afbeeldingen vast te zetten voor een volgende ronde
COLLECT/RESET – Met een druk op deze knop, in je jouw winsten of zet je een vorig spel terug
AUTOPLAY – Deze knop zorgt ervoor dat er automatisch rondes gespeeld worden zodat jij kunt genieten zonder enige inspanning

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus