Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Graffiti heeft een basisspel op drie rollen met een extra fruitladder en een bovenspel op vier rollen

Gokkast Graffiti Basisspel

Bij de gokkast Graffiti speel je het basisspel op de onderste drie rollen met 1 actieve winlijn. Deze winlijn is te zien door middel van de dunne lijn over de middelste symbolen van de drie rollen. Er word ingezet met 1 credit per speelronde en dit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. De prijzen die er te winnen zijn bij het basisspel staan vermeld in het winschema welke je onder de drie rollen op de gokkast ziet staan. De winnende combinaties moeten op de winlijn van uiterst links naar rechts te zien zijn.

Bij het basisspel van de Graffiti zijn er extra prijzen te winnen met de speciale fruitladder. Op deze fruitladder kun je symbolen sparen die weer extra prijzen opleveren. Om de symbolen te sparen moeten ze in de volgorde zoals aangegeven op de ladder in beeld verschijnen op de middelste positie van rol 1, 2 of 3. Als de citroen is geactiveerd wordt er een climb feature geactiveerd. Elke succesvolle klik op de Startknop levert dan een stap op de ladder op. Als de druiven op de ladder zijn geactiveerd dan kun je de bijbehorende prijs innen met de knop Take Fruitladder. Hoe langer je wacht des te hoger de prijs. Na het innen van een prijs vervallen de gespaarde symbolen en kun je weer opnieuw sparen.

De Graffiti heeft ook een Gamble spel waarbij je je gewonnen prijzen kunt verdubbelen door te gokken op Head of Tail. Heb je het goed dan verdubbel je je gewonnen credits, heb je het fout dan verlies je ze. Gewonnen credits kun je naar de creditmeter verplaatsen door op Collect te klikken. Om ze naar het bovenspel te plaatsen klik je op de knop Save.

Met de Hold functie worden bepaalde rollen met een gunstige positie vastgezet voor de volgende ronde. Dit kun je ook zelf doen door op Hold onder de rol van je keuze te klikken.

Gokkast Graffiti Bovenspel

Bij deze gokkast kun je er ook voor kiezen om meteen met het bovenspel te gaan spelen. Dit doe je door op Choose Bet te klikken waar ook meteen de inzet per ronde kan worden geselecteerd. Het bovenspel is te spelen met een inzet van 4, 8 of 16 credits per draai en worden er prijzen gewonnen zoals die vermeld staan in het prijzenschema onder de bovenste rollen. Bij inzet van 4 credits wordt er gespeeld op 5 winlijnen. Bij inzet vanaf 8 credits speelt ook de vierde rol mee waardoor de winkansen groter worden. Speel je met inzet van 16 credits dan wordt er een ander prijzenschema gehanteerd waarbij de prijzen worden verdubbeld.

De prijzen kunnen door middel van de knop Take Win van de supermeter worden verhuisd naar de creditmeter van het basisspel.

Gokkast Graffiti Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel
CHOOSE BET – Selecteert de inzet voor het bovenspel
TAIL – Gebruik je bij het Gamble spel voor Tail
HEAD – Gebruik je bij het Gamble spel voor Head
TAKE FRUITLADDER – Voor het innen van een prijs op de fruitladder
HOLD – Houdt de rollen met gunstige positie vast voor volgende draai
RESET/TAKE WIN – Reset de automatische Hold functie/Verplaatst gewonnen credits van bovenspel naar creditmeter van het basisspel
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus