Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Jolly Roger

Vandaag de dag heeft de vlag die bekendstaat als de Jolly Roger een afbeelding van een doodshoofd met twee gekruiste botten eronder op een zwarte achtergrond. Aan het begin van de 18e eeuw werd dit gebruikt door een groot aantal piraten, waardoor het de meest gebruikte piratenvlag van dat decennium werd. De term werd al langer gebruikt voor vlaggen van piraten, al hadden deze niet allemaal hetzelfde ontwerp. Een logisch onderwerp voor een gokkast waarbij het doel is zoveel mogelijk geld te veroveren. Er zijn in het spel twee sets met 3 rollen te vinden. In het basisspel gaat het erom 2 of 3 dezelfde symbolen op rij tevoorschijn te krijgen. Je kunt tijdens elke ronde afbeeldingen naar wens vastzetten. Wanneer een combinatie er hoopvol uitziet, dan zet de gokkast deze automatisch vast. Wanneer je winsten behaalt, kun je deze altijd inzetten voor een verdubbeling of verlies met de head/tail optie.

De symbolen die op de rollen verschijnen en overeenkomen met de symbolen op het stuurwiel, worden verlicht voor de bonusoptie. Wanneer de betreffende afbeelding op de eerste rol verschijnt, dan wordt dit aangegeven op de binnenste cirkel. Verschijnt de betreffende afbeelding op de tweede rol, dan zie je het op de middelste cirkel en ten slotte wordt de afbeelding op de buitenste rol verlicht wanneer deze op de derde rol verschijnt. Behaal je een winnende combinatie van 2 of meer dezelfde symbolen, dan gaan de verlichtingen op het bonusspel uit. Zie je een afbeelding met een stuurwiel in het spel verschijnen, dan wordt er een extra symbool verlicht op het bonusspel. Je kunt er te allen tijde voor kiezen om de winsten van het bonusspel te laten uitbetalen met een druk op de Take Fruitladder knop.

Gokkast Jolly Roger vervolgspel

Het bovenste spel van Jolly Roger wordt gespeeld met een inzet van 4, 8 of 16 credits per draai. Met een inzet van 4 credits speel je op 5 inzetlijnen, met 8 en 16 credits speel je op 10 inzetlijnen en 4 rollen in plaats van 3. Met een inzet van 16 credits zijn de winsten ook hoger.

Gokkast Jolly Roger Uitleg Bediening

START/SAVE – Druk op deze knop om het spel te starten
CHOOSE BET – Hiermee kun je jouw inzet per spel bepalen en kiezen welk spel je wilt spelen
TAIL – Munt van de kop of munt optie voor het spel om je winst in te zetten voor verdubbeling
HEAD – Kop van de kop of munt optie bij het spel voor verdubbeling van jouw winst
TAKE FRUITLADDER – In met deze knop jouw winsten van het bonusspel
HOLD – Deze knoppen kun je gebruiken om gunstige afbeeldingen vast te zetten voor een volgende ronde
COLLECT/RESET – Met een druk op deze knop, in je jouw winsten of zet je een vorig spel terug
AUTOPLAY – Deze knop zorgt ervoor dat er automatisch rondes gespeeld worden zodat jij kunt genieten zonder enige inspanning

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus