Shaolin Path

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast Shaolin Path

Dit spel is gebaseerd op het pad dat naar het Shaolin klooster leidt. Dit klooster is 1.500 jaar geleden gebouwd en de naam refereert naar de bossen van de Shaoshi berg, één van de 7 pieken van de Song bergen. Vandaag de dag is het de belangrijkste tempel voor de Boeddhistische school van Shaolin. Ook gaat het gerucht de ronde dat de Indiase monnik Bodhidharma Shaolin kung fu heeft gecreëerd in het Shaolin klooster. Er zijn theorieën die dit tegengaan, maar dat houdt niet in dat het klooster geen interessante plaats is om eens te bezoeken. Of een gokkast van te maken. Deze gokkast bestaat uit 3 rollen voor het basisspel en 3 rollen voor het vervolgspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op de enige winlijn. Er is ook regelmatig de optie om een rol vast te zetten voor de volgende draai of je winsten in te zetten voor een verdubbeling of verlies. Hiervoor kun je gebruik maken van de head of tail knoppen, respectievelijk kop of munt. Krijg je twee jackpot symbolen te zien dan kun je tussen de 2 en 200 credits winnen, krijg je er drie te zien dan win je tussen de 8 en 200 credits.

Gokkast Shaolin Path vervolgspel

Het vervolgspel wordt gespeeld met 8 of 16 credits per draai, waarbij kriskraslijnen steeds geldig zijn. Elk beeds symbool geeft aan dat je een trede verder bent gekomen op de ladder van pupil tot Shaolin Master. In dit spel vind je ook extra Shaolin symbolen. Deze bestaan in twee kleuren. Heb je er drie in dezelfde kleur verzameld, dan start het bonusspel.

Gokkast Shaolin Path Uitleg Bediening

START/SAVE – Wil je een nieuw spel starten, druk dan op deze knop
CHOOSE BET – Met deze knop kun je niet alleen kiezen welk spel je wilt spelen, maar ook jouw inzet bepalen
TAIL – De optie munt voor het kop of muntspel waarbij je jouw winst kunt verdubbelen of verliezen
HEAD – Kop optie in het kop of muntspel dat verschijnt wanneer je winst hebt gemaakt. Je kunt hierbij jouw winst verdubbelen of verliezen
HOLD – Er zijn drie knoppen die je kunt gebruiken om rollen die er gunstig uitzien vast te zetten voor een volgende draai
COLLECT/RESET – In met deze knop jouw winsten of zet de instellingen terug naar een vorig spel
AUTOPLAY – Heb je geen zin om steeds op de startknop te drukken? Kies dan voor de autoplay functie waarbij het systeem automatisch voor je blijft spelen.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus