Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Nieuw spel op onze website: Shaolin Path

Nieuw spel op onze website: Shaolin PathJe woont in Nederland of in ieder geval in een Nederlandstalig land. De kans is groot dat je dan ooit wel met een vorm van MMA, ook wel Mixed Martial Arts, in aanraking bent gekomen. Hieronder vallen vele (vecht) sporten, waaronder; boksen, mauy thai, Brazilian jiu jitsu, judo, worstelen, karate, taekwondo en meer. Het gerucht gaat dat al deze vechtsporten hun oorsprong hebben in China en meer specifiek in het Shaolin klooster.

Shaolin Path

Dit is de weg die naar het Shaolin klooster leidt. Deze kan voor iedereen anders zijn. De één komt er eerder dan de ander. En misschien heeft iemand onderweg wel heel veel succes en de ander niet. Wellicht komen er allerlei hordes langs, onderweg naar de eindbestemming. Feit blijft dat iedereen deze kan bereiken. En hetzelfde geldt voor deze slotmachine. De ene keer heb je meer geluk dan de andere keer, maar iedereen maakt precies evenveel kans om de winst binnen te halen.

Simbat Gokkast

Een klooster als deze verdient het natuurlijk als geen ander om een gokkast te krijgen. Zelfs voor degenen die niet van vechtsporten houden is het klooster een leuke attractie en het pad een interessante weg. Daar gaat het immers allemaal om; de weg naar de grote winst. Zoals je van Simbat gewend bent is dit gelukkig een hele plezierige weg. Een weg waarop je al jouw favoriete fruitsymbolen volop tegenkomt. En tegelijkertijd een snufje van de Chinese cultuur meekrijgt.

Een leuk en uniek deel van het spel is de bonusronde. Deze kun je behalen door drie monniken in dezelfde kleur bij elkaar te sparen. Onder het bovenste spel, staan de drie monniken en je kunt te allen tijde zien wat jouw tussenstand is. Ze komen in slechts twee kleuren, dus drie bij elkaar sparen is niet heel erg moeilijk.

Volg dus direct deze link om jouw geluk op de proef te stellen. Je kunt het spel eerst gratis proberen, of als je lef hebt, direct een account aanmaken en voor echt geld spelen. Heb je al een account? Dan weet je natuurlijk als geen ander hoe het spel werkt en wij wensen je dan veel succes toe.

Andere Simbat favorieten

Wallstreet

Nadat de film `The Wolf of Wallstreet` uitgekomen is, weet zo`n beetje heel de westerse wereld wel waar dat ligt en wat er gedaan wordt. Er wordt veel geld verdiend! Ideaal thema dus voor een gokkast waarbij mooie winsten te behalen zijn. Speel het Wallstreet spel nu!