Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Wallstreet heeft een basisspel met een matrix voor het sparen van dollars en een bovenspel waarbij je door de dollars grote prijzen kunt winnen

Gokkast Wallstreet Basisspel

Bij gokkast Wallstreet begin je standaard met het basisspel. Deze speel je op de onderste drie rollen met 1 winlijn. Deze winlijn is zichtbaar door middel van de dunne lijn die je over de middelste symbolen ziet lopen op de rollen. Er wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai wat gelijk is aan de waarde van 10 eurocent. Het prijzenschema voor het basisspel staat rechts naast de drie onderste rollen afgebeeld. Om een prijs te winnen moet een combinatie zoals afgebeeld op het prijzenschema verschijnen op de winlijn van de drie rollen.

Tijdens het spelen van het basisspel kun je in de speciale matrix aan de rechterkant de dollar tekens sparen zolang je geen prijs wint en int. Deze staan afgebeeld op de verschillende fruitsymbolen op de rollen. Als je 1 of meerdere lijnen vol hebt dan start het Shuffle spel waarbij een kans van 50% is op een winnende combinatie. Je krijgt een herkansing als je bij een voorgaande Shuffle niets wint of int.

De prijzen die je tijdens het basisspel wint kun je verdubbelen tot 200 credits met de Gamble functie. Hierbij moet je gokken met de Gamble knop. Gok je goed dan wordt je prijs verdubbeld, kies je fout dan verlies je de gewonnen punten. De prijzen die je wint kun je ook meteen innen dor op de knop Collect te klikken. Ze gaan dan automatisch naar de creditmeter van het basisspel. Je kunt ze ook verplaatsen naar het bovenspel. Dit doe je door op de knop Save te klikken.

De gokkast Wallstreet heeft een ingebouwde Hold functie. Hiermee blijven de rollen met een gunstige positie voor de volgende speelronde vast staan. Als je dit niet wilt kun je dit annuleren door op de knop Reset te klikken. Tijdens het spelen kun je er ook zelf voor kiezen om een bepaalde rol vast te zetten. Dit doe je door op de knop Hold te klikken onder de betreffende rol.

Gokkast Wallstreet Bovenspel

Je kunt het bovenspel gaan spelen met inzet van 10, 20 of 40 credits per draai. Dit is afhankelijk van het aantal actieve potten die je hebt gevuld tijdens het spelen van het basisspel. Als je het bovenspel gaat spelen dan wordt er ook steeds 1 credit van de creditmeter gehaald die eerst wordt toegevoegd aan de laagste spaarmeter. Het bovenspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen waarbij er 5 actieve winlijnen zijn. De prijzen die je bij het bovenspel kunt winnen staan afgebeeld op het winschema aan de rechterkant van de drie bovenste rollen.

Het dollar teken geeft extra prijzen. Bij een inzet van 10, 20 of 40 krijg je altijd 40 credits als prijs maar heb je drie dollartekens op een actieve winlijn dan leveren deze, bij een inzet van 40 credits, een prijs van 1000 credits op.

Om gewonnen punten van het bovenspel naar de creditmeter van het basisspel te verplaatsen moet je op de knop Take Win klikken. Het eerst wordt dan de hoogste spaarmeter gebruikt. Als je het basisspel weer wilt gaan spelen dan klik je op de knop Change Game.

Gokkast Wallstreet Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel/Plaatst gewonnen credits van basisspel naar bovenspel
GAMBLE – Gebruik je bij het gokspel van het basisspel
CHOOSE GAME – Selecteert de inzet van het bovenspel en start het bovenspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai vast
RESET/COLLECT – Reset de automatische Hold functie/Neemt gewonnen credits uit basisspel naar de creditmeter
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus