Mr. Green

Advertisement

Wat betekent eigenlijk de naam Green van Mr Green?

Wat betekent eigenlijk de naam Green van Mr Green?Natuurlijk weten we allemaal dat green het Engelse woord is voor groen. Maar aangezien online casino Mr Green voor meer moet staan dan alleen een geweldige spelerservaring, zijn we op onderzoek uitgegaan. Waar zou de naam Green vandaan komen en waarmee wordt het zoal geassocieerd?

Veiligheid

Een groen verkeerslicht geeft aan dat het veilig is om over te steken of verder te rijden. Dit is echter niet de enige manier om te zien dat een groene kleur veiligheid aanduidt. Kijk maar eens op apparaten en spelcomputers. Groene lampjes geven aan dat alles werkt of dat het apparaat aanstaat.

Natuur

Daarnaast is groen de kleur waarmee de natuur aangeduid wordt. Veel actiegroepen als Greenpeace vermelden de kleur in hun naam. Dit geldt ook voor politieke partijen gericht op het milieu, denk maar aan GroenLinks.

Jeugd

Groen wordt meestal gebruikt als aanduiding van onervarenheid. Meestal gaat dit gepaard met een jonge leeftijd, maar dat hoeft niet per se. Denk maar eens aan de uitdrukking; `Hij heeft geen ervaring, hij is nog een groentje. `

Tolerantie

Onderzoek toont aan dat groen geassocieerd wordt met tolerantie. Rood wordt gezien als de kleur van de hitte, en blauw als kleur van de kou. Groen zit precies in het midden met de juiste temperatuur. Het mag dan ook geen verrassing heten dat veel landen groen op hun officiële vlag hebben. Te denken valt aan Italië, Brazilië, Ierland, India, Zuid-Afrika, Nigeria en vele andere.

Mr Green

Waar wacht je dus nog op? Log direct in op je Mr Green Account en kom in de positieve spiraal terecht!

Heb je nog geen account? Maak er dan direct één aan door naar onze Mr Green recensiepagina te gaan en daar op de oranje knop met `Claim Bonus` te drukken. Je ontvangt dan een welkomstbonus van 100% tot €100 en 100 freespins na je eerste storting én 50 no deposit freespins.