Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Speel de Simbat fruitautomaat All Right met een speciale All Right bonus

AllrightDe mooie Simbat gokkast All Right is een van de fruitautomaten waarbij je een basisspel speelt en een bovenspel en daarbij nog extra kans maakt op veel punten door het speciale All Right symbool welke geactiveerd wordt bij inzet van 10 punten per speelronde. De slot All Right is beslist niet moeilijk om te spelen. Hij heeft onder drie rollen voor het basisspel en boven drie rollen voor het vervolgspel. Bij deze mooie slot maak je extra kans op punten met de symbolen van de kronen en met het speciale All Rights symbool.

Spelregels gokkast All Right

Het basisspel van de All Right wordt gespeeld op de onderste drie rollen en met inzet van 1 punt per draai. Er is dan 1 geactiveerde winlijn en heb je daar drie gelijke symbolen op dan win je een prijs. De diverse prijzen combinaties staan rechts afgebeeld naast de rollen. De symbolen van de kronen tellen ook kriskras en leveren je een mystery prijs op van 5 tot 200 punten. Heb je voldoende credits op je meter dan kun je kiezen om verder te spelen met het vervolgspel op de bovenste drie rollen. Dit kun je spelen met inzet van 5 of 10 punten per draai en ook bij het bovenspel is er 1 actieve winlijn. Speel je met inzet van 10 punten per draai dan is er een extra bonussymbool, het All Right symbool. Krijg je drie van deze symbolen op je winlijn dan ontvang je een extra bonusprijs.

Speel met iDeal of via je telefoon de Simbat fruitautomaat All Right

Zoals als alle gokkasten van Simbat kun je ook deze All Right zowel voor geld als gratis gokken. Als je het spel hebt geopend dan zie je meteen een menu waarbij je kunt aangeven of je de kast voor ‘fun’ wilt spelen of dat je hem met echt geld wilt spelen. Als je hem met echt geld wilt spelen dan kun je snel en gemakkelijk betalen met iDeal of via je telefoon maar ook met een aantal andere betaalmethodes. Wil je je gewonnen prijzen uit laten betalen dan kan dat vanaf 10 euro.

Speel gokkast All Right