Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast X and O

xandoDe Simbatgokkast X and O ziet er vrij ingewikkeld uit maar is in principe een eenvoudig te spelen gokkast. Je speelt, net als bij de meeste gokkasten een basisspel en een vervolgspel. Dit wordt op afzonderlijke rollen gespeeld. Met de X and O speel je een extra bonusspel waarbij je kans maakt op het verdubbelen van je gewonnen prijzen in het basisspel.

De X and O heeft een basisspel welke je speelt op de onderste drie rollen. Je speelt dit met een inzet van 1 punt per spelronde. Heb je drie gelijke symbolen op de winlijn dan win je een prijs. Hierbij vormen de mystery symbolen en uitzondering. Als zij kriskras verschijnen dan win je een mystery prijs welke je tot 200 punten extra op kan leveren. De punten die je tijdens het spelen van het basisspel hebt gewonnen kun je inzetten bij het extra X and O spel. Onder het logo van de X and O zie je een speciale prijzenladder waar alle prijzen op afgebeeld staan die je kunt winnen.

Heb je voldoende punten op je meter dan kun je verder spelen met het vervolgspel. Dit speel je met een inzet van 5 punten of 10 punten per draai. Speel je met 5 punten per draai dan zijn er 8 actieve winlijnen en speel je met 10 punten dan zijn er 14 actieve winlijnen. Je moet bij het vervolgspel eerst kiezen op welk symbool je wilt inzetten, de X of O. Ook kun je op beide symbolen inzetten, je speelt dan met een dubbele inzet dus met 20 credits per draai.

Speel gokkast X and O