Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast WorldCup

worldcup2014De mooie en kleurrijke Simbat fruitautomaat ziet er bijzonder spectaculair uit maar is vrij eenvoudig om te spelen. Je speelt bij deze ‘voetbal’ kast een basispel en een vervolgspel. Bijzonder is wel dat je bij het vervolgspel in kunt zetten met wel 40 punten per draai. Bij deze inzet maak je dan extra kans op veel punten door de speciale nudges die dan geactiveerd worden.

De fruitmachine WorldCup heeft een basisspel en een vervolgspel. Je begint met het spelen van het basisspel met inzet van 1 punt per draai. Je speelt dit op de onderste drie rollen met 1 geactiveerde winlijn. Je wint een prijs als je een combinatie hebt zoals deze vermeld staan in het winschema onder de rollen. Met het T-shirt symbool maak je kans op extra prijzen doordat deze ook kris kras op rollen mogen verschijnen en niet op de winlijn hoeven te staan. Het ‘bes’ symbool levert je altijd 2 punten op en deze worden automatisch gegokt waarbij je ze kunt verliezen of je 4 punten opleveren. De automatische Hold functie houdt de rollen met een gunstige positie vast tot de volgende draai.

Bij voldoende credits op je meters kun je het vervolgspel van gokkast WorldCup gaan spelen. Dit speel je met een inzet van 5 of 40 punten per draai en wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met 5 winlijnen. Speel je met inzet van 40 punten dan worden er speciale nudges geactiveerd welke de rollen in maximaal 3 stappen naar de meest winstopleverende positie verplaatsen.

Speel gokkast WorldCup