Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Winstreak

winstreakDe traditionele gokkast Winstreak is een mooie Simbatgokkast waarbij je een basisspel en een vervolgspel speelt. Deze worden op afzonderlijke rollen gespeeld. Bij het basisspel maak je extra kans op mooie prijzen door het mystery symbool. Deze telt kriskras en kan je prijzen van 2 tot 200 punten extra opleveren. Het vervolgspel is te spelen met een maximum inzet van 20 punten.

De fruitautomaat Winstreak heeft een basisspel welke je op de onderste drie rollen speelt. Je zet in met 1 punt per ronde en er is dan 1 actieve winlijn. In het prijzenschema onder de onderste rollen kun je zien wat de winnende combinaties en bijbehorende prijzen zijn. Met het extra mystery symbool maak je kans op veel extra punten. Heb je er twee op de rollen, ook kriskras, dan win je een prijs tussen de 2 en 100 punten, heb je er drie op de rollen dan kan je dit een prijs tot wel 200 punten extra opleveren.

Het bovenspel van de Winstreak speel je op de bovenste drie rollen en dit kun je spelen met inzet van 5 of 20 punten per speelronde. Bij beide inzetten speel je op 5 geactiveerde winlijnen. Bij inzet van 20 punten is er een extra bonussymbool actief, het Winstreak symbool. Krijg je drie van deze symbolen op een winlijn dan krijg je een aantal gratis draaien.

Speel gokkast Winstreak