Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast WildRush

wildrushDe WildRush is een eenvoudig te spelen maar spannende Simbat fruitautomaat. Bij deze gokkast kun je een basisspel spelen en een vervolgspel. Bij het vervolgspel maak je extra kans op mooie prijzen door het speciale Wild Rush symbool. Deze mag, afhankelijk van je inzet, andere symbolen op de rollen vervangen voor het maken van een winnende combinatie.

Het basispel van fruitautomaat WildRush wordt gespeeld op de onderste rollen met inzet van 1 punt per draai. Je wint een prijs als je een combinatie hebt zoals deze in het winschema naast de rollen staat. Met de symbolen van de Kronen maak je kans op een mooie mystery prijs. Heb je twee kronen dan kun je tot 50 punten extra winnen en heb je drie kronen dan kun je tot wel 100 punten extra winnen. Alle prijzen die je wint bij het basisspel kun je proberen te verdubelen met het Head/Tail spel.

Het vervolgspel speel je op de bovenste drie rollen met inzet van 5 of 10 credits per draai. Er zijn dan vijf winlijnen actief. Bij inzet van 5 punten is het WildRush symbool op de middelste rol een soort joker en mag hij alle andere symbolen vervangen voor het maken van een winnende combinatie. Speel je met inzet van 10 punten dan is dit symbool op alle drie de rollen en joker symbool waardoor je nog meer kans hebt op een winnende combinatie.

Speel gokkast WildRush