Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Wild Wild West

wildwild-simbBij het spelen van de mooie en kleurrijke gokkast Wild Wild West kom je terecht in en echte Western. Bij deze fruitautomaat zie je de symbolen van Sherriff sterren en hoor je bijpassende achtergrondgeluiden als er een flinke prijs wordt gewonnen. Bij deze kast zijn er grote prijzen te winnen mede doordat je bij het bovenspel met een inzet van 20 punten per speelronde kunt spelen.

Het basisspel van de Wild Wild West is vrij simpel te spelen. Je speelt dit met een inzet van 1 credit per ronde en dit speel je op de onderste rollen. Er is dan 1 actieve winlijn. Alle winnende combinaties met de bijbehorende prijzen staan afgebeeld rechts naast de rollen. Daar zie je ook dat de symbolen van de sherrif-sterren kris kras een prijs van 20 punten oplevert. De Hold knoppen onder de rollen kun je gebruiken om een rol met een gunstige positie vast te zetten voor de volgende draai.

Het bovenspel van de Wild Wild West gokkast kun je spelen met inzet van 5, 10 of 20 punten per ronde. Bij een inzet van 5 punten speel je op de middelste drie rollen van de bovenste vijf rollen. Als je met 10 punten per ronde speelt dan speel je op vier rollen en speel je met de hoogste inzet dan zijn alle vijf de rollen in het spel. Er zijn dan ook 20 winlijnen actief waardoor je winkansen natuurlijk aanzienlijk groter zijn. Bij het bovenspel is het winschema links naast de bovenste rollen van toepassing. Win je een prijs dan hoor je een bijzonder toepasselijk Western-geluid!

Speel gokkast Wild Wild West