Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Wild Thing

wildthingDe mooie Simbatgokkast Wild Thing is en vrij eenvoudige gokkast om te spelen. Je speelt bij deze fruitmachine een basisspel en een vervolgspel en dit wordt op dezelfde rollen gespeeld. Bij het vervolgspel kun je inzetten met wel 40 punten per draai en worden er veel Wild symbolen op de rollen geactiveerd, vandaar de naam Wild Thing.

Bij de Wild Thing gokkast kun je zelf bepalen met welk spel je begint. Het basisspel speel je met inzet van 1 punt per draai en er is dan 1 actieve winlijn. De prijzen die je kunt winnen staan afgebeeld in het schema rechts naast de rollen. Met de hold-knoppen kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende draai. De punten die je wint tijdens het spelen van het basisspel kun je met de Gamble functie proberen te verdubbelen tot 200 punten.

Het vervolgspel speel je met inzet van 5, 10, 20 of 40 punten per draai. Bij alle vier deze inzetten zijn er 5 winlijnen actief waardoor je kans op een winnende combinatie aanzienlijk groter is. Speel je met inzet van 10 punten dan is het Wild Thing symbool op de tweede rol een Joker en telt voor alle andere symbolen. Bij inzet van 20 punten is het Wild Thing op de eerste en tweede rol een joker en bij inzet van 40 punten is het Wild Thing symbool op alle drie de rollen en joker symbool. De winnende combinaties met bijbehorende prijzen staan afgebeeld in het schema boven de rollen.

Speel gokkast Wild Thing