Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Wild Mystery

wildmysteryBij de mooie Simbatgokkast Wild Mystery spelen de symbolen van de jokers een grote rol. Je maakt zowel tijdens het basisspel als bij het vervolgspel extra kans op veel punten met dit symbool. Bij het basisspel kun je ze opsparen via een speciale spaarmeter. Bij het vervolgspel leveren ze extra punten op doordat ze ook kriskras tellen als winnnende combinatie.

De Mooie Wild Mystery gokkast van Simbat is een fruitautomaat met een basisspel en een vervolgspel. Bij het basisspel speel je op de onderste rollen met inzet van 1 credit per draai en er is dan 1 actieve winlijn. Als extra is er een speciaal spaarsysteem voor de Joker symbolen. Heb je zes van deze symbolen gespaard dan mag je zelf een van de drie rollen kiezen waarop je het joker symbool actief maakt. Deze is dan een wildsymbool en mag alle andere symbolen vervangen voor het maken van een winnende combinatie. Na een winst wordt deze dan weer inactief en kun je weer opnieuw gaan sparen. Gewonnen prijzen tijdens het spelen van het basisspel kun je proberen te verdubbelen met de Head/Tail gamble functie.

Het vervolgspel van de wild Mystery gokkast speel je op de bovenste drie rollen en je kunt dit spelen met inzet van 4 of 20 punten per draai. Speel je met inzet van 4 punten dan geeft elke combinatie kriskras een prijs en speel je met inzet van 20 punten per speelronde dan zijn bovendien alle symbolen van de Jokers wild symbool. Zij mogen dan voor elk ander symbool tellen voor het completeren van een winnende combinatie.

Speel gokkast Wild Mystery