Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Da Vinci

gokkdavinciDa Vinci is de bijzondere naam van een nieuwe bijzondere Simbat gokkast. Gokkast Da Vinci is vernoemd naar de beroemde en geniale uitvinder da Vinci. Op de gokkast zie je de afbeeldingen van een aantal bijzondere tijdmachines en deze tijdmachines hebben natuurlijk ook alles te maken met de prijzen die je op deze super mooie gokkast kunt winnen.

Bij de Simbat gokkast Da Vinci speel je een basisspel en een vervolgspel. Deze speel je op afzonderlijke rollen. Je start met het basisspel welke je speelt met inzet van 1 punt per draai. Dit speel je op de onderste drie rollen en er is dan 1 actieve winlijn. Tijdens het basisspel maak je kans op mystery prijzen met het speciale mystery symbool welke kris kras telt. Dit kan je 2 tot 100 punten extra opleveren. Alle punten die je wint tijdens het spelen van het basisspel kun je proberen te verdubbelen met de Head/Tail gamble functie.

Heb je voldoende punten gespaard dan kun je verder spelen met het vervolgspel. Dit speel je op de bovenste rollen met inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Bij het bovenspel zijn er altijd 5 geactiveerde winlijnen. Speel je met inzet van 10 punten dan is het Wild symbool op de middelste rol actief en speel je met de hoogste inzet van 20 punten dan is dit wildsymbool op alle drie de rollen actief. Hierdoor heb je aanzienlijk meer kans op winnende combinaties. Met het bijzondere en speciale Tijdsymbool maak je kans op het winnen van free spins waarmee je nog meer winkansen krijgt.

Speel gokkast Da Vinci