Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Nieuw spel op onze website: Stonehenge

Nieuw spel op onze website: StonehengeBen je weleens in het Verenigd Koninkrijk geweest? Vast wel. De vraag is echter of je alleen in Londen bent geweest of ook meer van het land gezien hebt. Wij zijn namelijk alleen nog maar in Londen geweest. Wel zouden we graag de kans krijgen om ook de rest van het land te verkennen. En dan vooral de historische monumenten zoals bijvoorbeeld de Stonehenge.

Stonehenge

Misschien is dit wel één van de wereld meer beroemde prehistorische monument. Het is in verschillende etappes gebouwd. Het eerste monument is ongeveer 5.000 jaar geleden geplaatst. De unieke stenen cirkel is er in de late Neolithische periode aan toegevoegd, in ongeveer 2.500 voor Christus. In de vroege Bronzen Eeuw werd hier nog een deel aan toegevoegd. Vandaag de dag maakt het onderdeel uit van een unieke concentratie van prehistorische monumenten, in combinatie met Avebury.

Simbat Gokkast

Een monument van dit formaat vraagt natuurlijk om een gokkast van Simbat. Leuk voor degenen die het gezien hebben, maar ook voor degenen die nog niet weten wat het is. Het gaat uiteindelijk natuurlijk allemaal om het spel. En die is zoals je gewend bent van Simbat. De fruitsymbolen missen niet, ondanks dat er toch veel zorg en aandacht aan het thema is besteed.

Een leuke bijkomstigheid in dit spel is dat er ook kriskras winlijnen mogelijk zijn. In het bovenste spel vertellen de stenen je wat je inzet is en welke afbeeldingen hierbij horen. Zo krijg je een beetje het gevoel dat je in Engeland op locatie aan het spelen bent.

Aarzel dus niet langer en volg deze link. Je kunt het spel dan eerst gratis uitproberen of direct een account aanmaken en je geluk beproeven. Als je al een account hebt en gewend bent met de spellen van Simbat, kun je natuurlijk direct beginnen met spelen.

Andere Simbat favorieten

Beach Bucks

Wie wil het nou niet? Lekker onbezorgd op het strand liggen en genieten van het weer? Iedereen waarschijnlijk wel. De Beach Bucks gokkast brengt deze fantasie samen met het speelplezier. En misschien bezorgt het je wel genoeg geld om binnenkort echt op die vakantie te gaan.

Wild Wild West

Naast spelen zijn actiefilms ook een erg leuk tijdverdrijf. Teruggaan in de tijd en een oude westernfilm kijken, je inbeelden dat jij ook een cowboy bent en wat je dan beter zou doen. Dit kun je nu allemaal combineren met de Wild Wild West gokkast van Simbat.