Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Nieuw spel op onze website: Red Eye Nickels

Nieuw spel op onze website: Red Eye NickelsNormaal gesproken wordt er één van de volgende dingen bedoeld als er wordt gesproken over rode ogen. Geïrriteerde ogen, rode ogen op een foto of ogen waar een speciale contactlens in zit om ze roder te doen lijken. Meestal worden ogen rood vanwege een allergie, oververmoeidheid, het te lang dragen van lenzen of een ooginfectie. Dit is echter niet waar het bij deze gokkast over gaat. Hier gaat het om de rode ogen die wel positief zijn.

Red Eye Nickels

Hierbij kan het gaan om de kleurlenzen die je aandoet naar een verkleedpartijtje, of de rode ogen die je hebt op een foto omdat het licht niet goed was. Ongetwijfeld heb je hier wel een paar goede herinneringen aan overgehouden. Net als dat je waarschijnlijk ook goede herinneringen hebt aan de guldentijd, waarin het doodnormaal was om spelletjes te spelen met stuivers. Toen was het veel meer geld waard dan 5 eurocent vandaag de dag waard is.

Simbat Gokkast

In de gokkasten van Simbat kun je er echter voor zorgen dat jouw geld ook weer meer waard wordt. Je speelt met inzetten van 2 tot 10 stuivers en je kunt maar liefst 12.500 credits in de wacht slepen. Je hoeft hiervoor alleen maar drie dubbele jackpotsymbolen tevoorschijn te krijgen. Naast deze symbolen, vind je hier ook de geliefde kersen terug. Samen met de 7 teken en de bar symbolen. De Red Eye symbolen leveren overigens ook een mooie winst op.

Aarzel dus niet langer en ga direct naar onze spelpagina om dit fantastische spel gratis uit te proberen. Heb je wat meer lef, dan kun je direct een account aanmaken en je geluk op de proef stellen. Ben je, net zoals wij, een fervente speler en heb je al een account? Log dan direct in om dit spel te spelen. Veel succes toegewenst.

Andere Simbat favorieten

Double Dice

Onze zuiderburen houden erg van dobbelstenen als het aankomt op kansspelen. Is het bij ons grotendeels iets waar we in onze jeugd mee speelden, de Belgen hebben veel varianten bedacht van de spellen die we kennen die ook leuk zijn voor spelers van gokkasten. Wil je dit zelf op de proef stellen? Probeer Double Dice dan eens uit.

Cash Multiplier

Je komt natuurlijk in een casino om te winnen. Om je geld te vermenigvuldigen. Een naam als Cash Multiplier kan hier wel goed bij helpen. Al is het alleen maar om je in de juiste sferen te brengen.