Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Nieuw spel op onze website: Random Twinner

Nieuw spel op onze website: Random TwinnerIedereen weet natuurlijk wel wat een twin is; een tweeling. Je kent er vast wel één. Misschien bestaan ze wel uit twee meiden die alles samen doen of twee jongens die stiekem toetsen voor elkaar maken op school. Hoe dan ook, normaal gesproken hebben tweelingen onderling een sterke band. Daar gaat het hier echter niet om. Hier gaat het om twinners. Dit zijn twee mensen die, zonder dat ze het wisten, dezelfde interesses hebben.

Random Twinner

Het houdt in dit geval niet op bij het hebben van dezelfde interesses. Ook kan het gaan om dezelfde gedragingen of dezelfde kledingsmaak. Vaak wordt dit op een willekeurig moment opgemerkt, maar het kan ook gebeuren dat twee vriendinnen dezelfde smaak hebben en zich vergelijkbaar, of zelfs hetzelfde kleden. Eigenlijk is het best leuk dat twee willekeurige mensen zich op zo`n manier met elkaar weten te identificeren. En het kan iedereen overkomen.

Simbat Gokkast

Net zoals het winnen van de hoofdprijs in deze Simbat gokkast. Alle symbolen worden op een compleet willekeurige manier verdeeld. Daarnaast draaien de twee sets van drie rollen op eenzelfde manier. Je zou wel kunnen zeggen dat de twee sets twinners zijn van elkaar. Ze werken op dezelfde manier en hebben dezelfde eigenschappen. Je kunt ze, met behulp van de max bet knop, zelfs tegelijk laten werken. En wees gerust; ook in dit spel ontbreken de favoriete fruitsymbolen niet.

Dit is één van de eerste spellen die we tegenkomen waarop je op alle rollen tegelijk kunt spelen. De inzet en de winst die daarbij komen kijken, zijn ook ongekend. Zorg er dus voor dat je genoeg credits bij elkaar spaart om maximaal in te kunnen zetten en de hoogste winst te behalen.

Surf daarom direct naar onze spelpagina waar je het spel eerst gratis kunt uitproberen. Ben je al wat verder gevorderd dan kun je een account aanmaken en jouw geluk op de proef stellen. Heb je al een account? Dan kun je direct inloggen en spelen. Wij wensen je hoe dan ook, veel succes toe.

Andere Simbat favorieten

Random Runner

Tegenwoordig is hardlopen hipper dan ooit. Het lijkt wel alsof iedereen wekelijks een rondje rent en een poging doet om degene te zijn die hier het meest enthousiast over is. Ben jij hier niet zo van en vermaak jij je liever op een andere manier? Dan kan dat met de Random Runner. Ben je toch een beetje aan het rennen.