Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Nieuw spel op onze website: Double Marquise

Nieuw spel op onze website: Double MarquiseHebben we het over een marquise, dan kunnen we aan verschillende definities refereren. Ten eerste is er het sigarettenmerk Marquise van Imperial Tobacco. Daarnaast is er ook een vliegtuig van Mitsubishi dat Marquise heet, is er een film, een chocoladetoetje met dezelfde naam, een hondenras uit Canada en ook de vrouw van een Markies heet in het Engels Marquise.

Double Marquise

Zoveel definities, maar waar het in dit spel om gaat is de definitie die om de geslepen diamant gaat. Rijkdom en weelde, dat is waar je aan denkt als je dit spel start. Of misschien gebruik je de diamanten in het spel wel om jezelf te herinneren aan jouw einddoel. Wellicht wil je ze na het behalen van de winst wel voor iemand anders aanschaffen. Hoe je het ook wendt of keert, de diamanten zorgen in ieder geval voor extra motivatie om je geluk op de proef te stellen.

Simbat Gokkast

Het regent namelijk diamanten in dit spel. Je inzet is echter minimaal, van 10 tot 50 cent. Dit wordt uitgedrukt in de vorm van 1 tot 3 credits. Je kunt in het spel echter maximaal 3.000 credits winnen. Dat is 1.000 maal meer dan je ingezet hebt. Ga de diamanten die je wilt hebben maar alvast uitzoeken, want het winnen komt nu wel erg dichtbij!

Volg daarom direct deze link naar de betreffende gokkast en een uitleg daarover. Je kunt het spel eerst gratis uitproberen. Maar, als je dat liever wilt, kun je ook direct een account aanmaken en voor echt geld spelen. Als je al bij Simbat speelt en dus al een account hebt, hoef je alleen maar in te loggen. Wij wensen eenieder veel succes toe.

Andere Simbat favorieten

Club Gold

Bij diamanten hoort natuurlijk goud. Een hele hoop goud. Vandaar dat je nadat je de diamanten in je zak gestoken hebt, ook voor goud kunt gaan bij Simbat. Misschien houd je zelf meer van goud en geef je alle gewonnen diamanten weg. Of je houdt alle winst lekker voor jezelf om net die ene auto of dat huis te kopen waar je jouw oog op had.

Big Money Game

Niet al te veel toeters en bellen zie je in dit spel, waarbij je mooie winsten in de wacht kunt slepen. Wel vind je hier al je favoriete fruitsymbolen. Fruitsymbolen die je graag een handje helpen. De resultaten die je hier behaalt zullen goed passen naast die van de voorgaande gokkasten.