Karamba

Advertisement

Kraak de slotmachines bij Karamba

Kraak de slotmachines bij KarambaJe hebt zeker, net als vele andere spelers, vaak gedacht dat de slotmachines niet te kraken zijn. Online Casino Karamba denkt er anders over en helpt zijn spelers graag een handje. In dit artikel kun je tips lezen die wij van Karamba hebben gekregen. En die jou goed op weg kunnen helpen naar de grote winst. Lees dus direct verder.

2 vuistregels

De eerste is dat je een slotmachine moet kiezen waar je veel plezier uit haalt. Het klinkt simpel, maar plezier is de basis voor alle grote winsten.

Daarnaast is het ook zaak dat de slotmachine een hoog RTP-percentage heeft. Dit percentage geeft aan hoeveel procent van de totale inzetten weer teruggaat naar de spelers. Hoe hoger, hoe meer winkansen dus!

Winnen met bonusspellen

De beste online slotmachines hebben bonusopties. Dit zijn extra mogelijkheden, naast het hoofdspel, om jouw winsten te vergroten. Er bestaat een top 4 die je in vrijwel elk spel wel kunt vinden. Kijk ernaar uit en verhoog jouw winst.

Allereerst is er de booster feature. Zoals de naam al zegt, worden je winsten hiermee vergroot. Daarna zijn er speciale bonus features die variëren van spel tot spel. Bonus features worden geactiveerd met een x-aantal bonussymbolen in het spel. Ten slotte is er ook nog een multiplier bonus feature. Hiermee worden je winsten vermenigvuldigd met het getal dat tevoorschijn komt.

Welkomstbonus

Waar wacht je dus nog op? Log direct in op je Karamba account en houd deze informatie bij de hand om de slotmachines te kraken! Voor meer informatie en tips kun je altijd terecht op de website.

Heb je nog geen account? Maak er dan direct één aan door naar onze Karamba recensiepagina te gaan en daar op de oranje knop met `Claim Bonus` te drukken. Je ontvangt dan een welkomstbonus van 200% tot €500 én 100 Fruity Friends freespins na je eerste storting. Daarnaast ben je direct een VIP.