Karamba

Advertisement

Karamba, wat een populariteit

Karamba, wat een populariteitDe term Karamba wordt al sinds jaar en dag gebruikt. Niet in de vorm van de naam van het online casino, maar met een C. De term komt oorspronkelijk uit het Spaans, maar wordt ook in het Portugees veel gebruikt. Vooral om bewondering aan te duiden. Eventueel kan er ook verwondering mee aangeduid worden. Hieronder een lijstje van de personages die het woord vaak gebruiken.

Zé Carioca

Dit is een personage uit de welbekende Donald Duck strips. Hij is een typische Braziliaanse rokkenjager uit Rio de Janeiro. Zé is een afkorting van de welbekende naam José en Carioca is de benaming voor de bewoners van Rio. Steeds wanneer Zé een mooie vrouw ziet lopen, dan spreekt hij zijn bewondering uit met het woord `Caramba`.

Bart Simpson

De kleine deugniet van de familie Simpson die we allemaal kennen, roept het ook graag, al dan niet met een zwaar Amerikaans accent. Dankzij hem heeft het woord wel veel populariteit gewonnen. Vooral in de moderne popcultuur.

Tomas Salgado

In een aflevering van Alfred Hitchcock Presents genaamd The Diplomatic Corpse, gebruikt het Mexicaanse personage Tomas Salgado veelvuldig zijn stopwoord Caramba!

Montoya Brothers

Gedurende de vier jaar dat The High Chaparral liep, gebruikten de gebroeders Don Sebastian Montoya en Manolito Montoya de zin Ay, Caramba veelvuldig. Vooral laastgenoemde maakte zich hier schuldig aan. Hij gebruikte ook vaak de afgekorte versie `Ay, ay, ay`.

Karamba

Waar wacht je dus nog op? Log direct in op je Karamba account en bewonder al die fantastische prijzen die je in de wacht kunt slepen!

Heb je nog geen account? Maak er dan direct één aan door naar onze Karamba recensiepagina te gaan en daar op de oranje knop met `Claim Bonus` te drukken. Je ontvangt dan een welkomstbonus van 200% tot €500 én 100 Fruity Friends freespins na je eerste storting. Daarnaast ben je direct een VIP.