Luckland

Advertisement

Geniet van de bonus bij LuckLand

Geniet van de bonus bij LuckLandKijk je ook tegen het begin van de werkweek op? Geen uitrusten meer aan het eind van een lange werkweek, genieten van de zon of gewoon rustig thuisblijven maar weer terug aan het werk. Dus als iemand je kan helpen dit wat dragelijker te maken ben je waarschijnlijk blij met deze tijdelijke actie. Als je speler bent bij LuckLand, dan heb je nu juist een reden om te juichen voor het eind van het weekend!

Weekactie

Je krijgt nu namelijk een bonus van maar liefst 25% tot €100. Niet alleen vandaag en morgen, maar ook op woensdag. Dat betekent dat je gedurende de eerste drie dagen van de week in totaal €300 aan bonussen kunt ontvangen. Denk je eens in wat je daar allemaal mee kunt doen. Hoeveel je van de spellen kunt genieten. Dit is echter nog niet alles! Als je namelijk nog andere bonussen hebt lopen, ontvang je deze bonus er gewoon bij. Wees er dus snel bij en stort direct.

LuckLand

Dit casino is pas een jaar geleden opgezet maar heeft toch een groot aantal klanten aan zich weten te binden in deze korte periode. Dit is niet vreemd, gezien het grote en uitgebreide spelaanbod. Op het gebied van slotmachines hoef je niets te kort te komen, jouw favoriete NetEnt spellen als StarBurst Aloha – Cluster Pays, Gonzo`s Quest en vele andere, zijn namelijk aanwezig. Deze worden vergezeld door een groot aantal spellen van andere providers. Daarnaast kun je je vermaken met jackpots, kaartspellen, roulette en nog heel veel meer.

Welkomstbonus

Waar wacht je dus nog op? Log direct in op je LuckLand account en profiteer van de weekactie! Deze loopt vanaf vandaag 26 september tot en met 28 september.

Heb je nog geen account? Maak er dan direct één aan door naar onze LuckLand recensiepagina te gaan en daar op de oranje knop met `Claim Bonus` te drukken. Je krijgt dan een welkomstbonus van 100% tot €400 én 100 freespins na je eerste storting.