Nieuwsberichten

Advertisement

12 dagen kerst bij SpinIt

12 dagen kerst bij SpinItVanavond is het kerstavond. De meeste Nederlanders zullen dan gezellig rond de kerstboom zitten en cadeautjes uitpakken met de familie. Behalve degenen die daar niet van houden. Wat natuurlijk ook prima is. Online casino SpinIt houdt in ieder geval wel van de kerst en heeft daarom een speciale kerstactie die morgen afloopt.

Kerstactie

De kerstactie van SpinIt is begonnen op 14 december en loopt morgen, 25 december, af. Vandaag en morgen kun je er dus nog van genieten. Wanneer je inlogt en naar je account gaat, dan zul je jouw dagelijkse bonus ontvangen. Deze is van kracht wanneer je eerste storting van de dag minimaal €20 bedraagt. Zorg er dus voor dat je de laatste twee dagen niet mist

Oorspronkelijke 12 dagen

De eigenlijke betekenis van de 12 dagen kerstfeest heeft niets te maken met hoe het nu vaak geadverteerd wordt. Nu wordt er vaak uitgegaan van 12 dagen voor de kerst, het is immers al direct na Sinterklaas dat de kerstversieringen worden opgehangen. Na de kerst worden de versieringen verwijderd, sommige mensen laten ze hangen tot oud & nieuw, en dan gaat het normale leven weer verder. Oorspronkelijk begonnen de 12 dagen van kerst echter pas nadat Jesus Christus geboren was en duurden deze dus tot 6 januari. Tot de dag dat de Driekoningen gevierd werden.

Misschien is dit een argument om onze werkgevers ervan te overtuigen dat we met kerst 12 vrije dagen nodig hebben? Zodat we nog meer tijd hebben om te spelen!

Welkomstbonus

Waar wacht je nog op? Log direct in op jouw SpinIt account profiteer van de 12 dagen kerst nu het nog kan.

Heb je nog geen account? Meld je dan direct aan via onze SpinIt recensiepagina door op de oranje knop met Claim Bonus te drukken en ontvang een welkomstbonus van 100% tot €200 na je eerste storting en tot €1.000 en 200 Starburst freespins aan reloadbonussen.