Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast X and O is een gokkast met een basisspel en een bovenspel wat op afzonderlijke rollen wordt gespeeld

Gokkast X and 0 Basisspel

Het basisspel van de gokkast X and 0 wordt op de onderste rollen gespeeld met inzet van 1 credit wat gelijk is aan de waarde van 10 eurocent. Er wordt op 1 winlijn gespeeld welke je ziet door middel van het lijntje wat over de middelste symbolen van de rollen loopt. Het prijzenschema van het basisspel is afgebeeld rechts naast de onderste drie rollen. Je wint als de symbolen van uiterst links naar rechts op de actieve winlijn verschijnen met uitzondering van het Mystery symbool. Deze levert ook prijzen op als het zich kriskras op de rollen 1 en 2 of op de rollen 1, 2 en 3 bevindt. Hierbij zijn er prijzen tot 200 credits te winen.

Met de credits die gewonnen zijn kan er gespeeld worden voor een hogere prijs door middel van de Gamble feature. Er is onder het X en 0 logo een prijzenladder te zien waar alle prijzen op afgebeeld staan die gewonnen kunnen worden. Bij elke goede gok ga je en stap omhoog op de ladder. Gok je fout dan val je 1 trede naar beneden.
Er kan ook altijd worden gekozen voor de optie de gewonnen credits te innen met de knop Collect.
Bij het basisspel worden de rollen met een potentiële winkans vastgehouden voor een volgende speelronde door middel van de automatische Hold functie. Dit kun je ongedaan maken door op de knop Reset te klikken. Je kunt als speler ook zelf een rol vastzetten voor de volgende speelronde. Dit doe je door op Hold onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast X and O Bovenspel

Het bovenspel van de gokkast X and O kan op elk moment worden gestart. Het wordt gespeeld op de bovenste vier rollen met de symbolen X en O en dan zijn er, afhankelijk van de inzet, tot 14 actieve winlijnen. De inzetten waar mee gespeeld kan worden zijn 5 of 10 credits per draai. Bij een inzet van 5 credits wordt er op 8 winlijnen gespeeld en bij een inzet van 10 credits wordt er op 14 winlijnen gespeeld. Bijzonder bij het bovenspel is dat ook de verticale rollenposities als winlijnen worden meegeteld. Wanneer je het bovenspel gaat spelen moet je eerst instellen met welke inzet je wilt gaan spelen en op welke symbool je wilt inzetten, X of O. Wanneer je op de knop X&O klikt dan speel je op beide symbolen. Dit betekent dat je met een dubbele inzet speelt, tot maximaal 20 credits per draai. Bij het bovenspel kun je per draai 200 credits winnen en de Clubmeter kan oplopen tot 2000 credits.

Je kunt de credits van de Clubmeter verplaatsen naar de display van het basisspel door op Collect te klikken

Gokkast X and O Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of het bovenspel/Verplaatst gewonnen credits naar Clubmeter bovenspel
X&O – Wordt gebruikt om op beide symbolen te spelen bij het bovenspel
O – Wordt gebruikt om op O te spelen bij het bovenspel
X – Wordt gebruikt om op X te spelen bij het bovenspel
CHOOSE BET/GAMBLE – Bepaalt inzet bij het bovenspel/Gebruik je bij het Gamble spel
HOLD – Houdt automatisch de rollen met gunstige positie vast voor een volgende ronde
RESET/COLLECT – Reset de automatische Hold functie/Neemt gewonnen punten in het basisspel
AUTOPLAY – Laat gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is altijd weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus