Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast World Cup is een eenvoudige en traditionele fruitmachine met een basisspel en een bovenspel

Gokkast World Cup Basisspel

Als je deze gokkast gaat spelen dan begin je altijd standaard met het basisspel. Het basisspel van deze fruitmachine wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 winlijn. De winlijn is zichtbaar gemaakt door het dunne lijntje welke je over de middelste symbolen op de rollen ziet lopen. Je speelt het basisspel met een inzet van 1 credit per draai wat gelijk is aan de waarde 10 eurocent. Je wint een prijs als je een combinatie hebt zoals deze te zien zijn op het schema onder de drie onderste rollen. Het symbool van het t-shirt geeft ook kriskras een prijs dus deze hoeft niet beslist op de winlijn te verschijnen.

Het symbool van de Bes levert je twee punten op en deze worden automatisch gegokt, wat wil zeggen dat ze worden verdubbeld of verloren. Deze gokkast heeft ook een automatische Holdfunctie. Hierdoor worden de rollen met een gunstige positie voor de volgende ronde vastgehouden. Wanneer je dit niet wilt kun je dit ongedaan maken door op de knop Reset te klikken. De rollen worden dan weer vrijgegeven. Je kunt er tijdens het spelen ook zelf voor kiezen om een of meerdere rollen vast te zetten. Dit doe je door op de Hold knop onder de door jou gekozen rol te klikken.

Gewonnen punten kun je innen door op de knop Collect te klikken maar je kunt ze ook overzetten naar de meters van het bovenspel om het bovenspel te gaan spelen. Dit doe je door op de knop Choose game te klikken.

Gokkast World Cup Bovenspel

Wanneer er genoeg punten op de meters van het bovenspel staan dan kun je het bovenspel gaan spelen. Dit wordt op de bovenste drie rollen gespeeld op 5 winlijnen met een inzet van 5 of 40 credits per draai. De prijzen die er bij het bovenspel gewonnen kunnen worden staan vermeld op het schema welke je onder de bovenste drie rollen op de gokkast ziet staan. Als er ingezet wordt met 40 credits per draai is er een extra mogelijkheid voor het maken van winsten. Dan worden namelijk de speciale nudges actief. Deze worden gebruikt om de drie bovenrollen, nadat ze tot stilstand zijn gekomen, in maximaal 3 stappen naar de meest winnende combinatie te verplaatsen. Als er niet genoeg credits meer op de meters staan om het spel met 40 credits te spelen dan kun je door de Startknop credits van je creditmeter naar de 4 meters van het bovenspel overzetten om het spel te vervolgen. Met de Choose game knop kun je er ook voor kiezen om verder te spelen met het basisspel of met een inzet van 5 credits per draai.

Gokkast World Cup Uitleg Bediening

START/SAVE – Activeert een draai in het basisspel of in het vervolgspel/Verplaatst gewonnen credits naar het bovenspel
CHOOSE GAME – Bepaalt de inzet van het bovenspel en start het bovenspel
COLLECT/RESET – Zet gewonnen punten op de creditmeter van het basisspel/Reset de automatische Holdfunctie
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie voor de volgende ronde vast
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus