Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Winstreak is een traditionele gokkast met een basisspel en een bovenspel die elk op afzonderlijke rollen worden gespeeld

Gokkast Winstreak Basisspel

Bij de Winstreak gokkast wordt het basisspel op de onderste drie rollen gespeeld. Hierbij wordt er ingezet met 1 credit wat gelijk is aan 10 eurocent, op 1 winlijn. Deze winlijn is te zien als een dunne lijn welke over de middelste symbolen van de rollen loopt. De winnende symbolen moeten dus op deze lijn voorkomen, met uitzondering van het Mystery symbool. Het mystery symbool levert ook een prijs op bij een willekeurige positie op de rollen 1 en 2 of op de rollen 1, 2 en 3. De prijzen die er gewonnen kunnen worden zijn te zien op het winschema onder de drie rollen op de gokkast.

De prijzen die er worden gewonnen bij het basisspel van de Winstreak kunnen worden verplaatst naar het bovenspel. Dit doe je door op de knop To Clubmeter te klikken. Daarnaast kan er ook voor worden gekozen om de gewonnen prijzen te innen. Dit kun je doen door op de knop Collect te klikken.

Bij de gokkast Winstreak is er een automatische Hold functie ingebouwd. Hiermee worden de rollen met een gunstige positie automatisch vastgehouden tot de volgende speelronde. Hierdoor worden de winkansen groter. Wanneer je dit niet wilt kun je op de knop Reset klikken zodat de rollen weer worden vrijgemaakt. Tijdens het spelen kun je er ook voor kiezen om zelf een rol vast te zetten voor de volgende ronde. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Winstreak Bovenspel

Het bovenspel van de Winstreak wordt gespeeld op de bovenste drie rollen en zijn er vijf winlijnen actief. De inzet waar je mee kunt spelen bepaal je met de Choose Bet knop. Je kunt spelen met 5 of 20 credits per draai. Als je met een inzet van 20 credits per spelronde speelt dan wordt het Winstreak bonusspel geactiveerd. Hierbij kun je door 3 bonussymbolen op 1 winlijn, een aantal free spins, oftewel gratis draaien, winnen waarbij elke draai een prijs zal opleveren. Door dit speciale bonusspel zijn er tot honderden extra credits te winnen.

Om de potten van het bovenspel te legen naar de creditmeter kun je eenvoudig op de knop Collect klikken waarna de potten 1 voor 1 geleegd zullen worden naar het basisspel.

Gokkast Winstreak Uitleg Bediening

START/TO CLUBMETER – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel/Verplaatst credits naar clubmeter van het bovenspel
CHOOSE BET – Bepaalt de inzet waar mee wordt gespeeld in het bovenspel
CHOOSE METER – Selecteert een meter voor het verplaatsen van de credits naar het basisspel
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET – Verplaatst gewonnen credits naar creditmeter basisspel/Reset de automatische Hold functie
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is weer te onderbreken door er nogmaals op te klikken.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus