Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Wildstars is een eenvoudige gokkast welke uit een basisspel en een bovenspel bestaat

Gokkast Wildstars Basisspel

Je begint bij de gokkast Wildstars standaard met het basisspel. Dit wordt gespeeld op de onderste drie rollen met inzet van 1 credit per draai. Een credit is gelijk aan de waarde van 10 eurocent. Er wordt gespeeld op 1 winlijn en deze is te zien door middel van de dunne lijn over de drie symbolen op het midden van de rollen. De prijzen die je kunt winnen bij het basisspel staan vermeld op het winschema boven de drie onderste rollen. Om een prijs te winnen moet een van de combinaties van uiterst links naar rechts op de winlijn verschijnen. Uitzondering hierop is het symbool van de Kroon. Deze leveren kriskras een prijs op tussen de 10 en 100 credits.

Het symbool van de Bes op de eerste rol levert 2 punten op die automatisch worden gegokt. Hierdoor kun je ze verliezen of win je 5 credits. De punten die je bij het basisspel wint kun je verdubbelen of verliezen met het speciale Gamble spel tot totaal 200 credits. Als je dit Gamble spel niet wilt spelen dan klik je op Take Win waarna je gewonnen punten naar de creditmeter gaan.

De automatische Hold functie van de Wildstars gokkast zorgt ervoor dat de rollen met een gunstige positie voor de volgende draai worden vastgehouden. Dit kun je annuleren door op de knop Reset te klikken als je geen gebruik wilt maken van de Hold functie. Je kunt tijdens het spelen er ook zelf voor kiezen om een bepaalde rol vast te houden. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende rol te klikken.

Gokkast Wildstars Bovenspel

Het bovenspel van de Wildstars wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met 5 actieve winlijnen. Deze lijnen zijn te zien door middel van de dunne lijnen over de symbolen. Het bovenspel wordt gespeeld met inzet van 5 credits per draai. De prijzen die er te winnen zijn bij het bovenspel zie je afgebeeld staan op het prijzenschema boven de bovenste drie rollen. Je wint een prijs als je een combinatie op een van de actieve winlijnen krijgt. Bijzonder bij het bovenspel is het symbool van de Ster. Deze is Wild en dat wil zeggen dat hij als Joker mag worden gezien en daarom voor elk ander symbool mag tellen.

Als er 800 punten of meer op de potten staan dan worden deze automatisch overgezet naar de creditmeter. Je kunt zelf een pot legen door op Choose Pot te klikken om het bovenspel verder te spelen. Bij het verplaatsen van alle credits naar de creditmeter speel je weer het basisspel.

Gokkast Wildstars Uitleg Bediening

START – Activeert een draai in het basisspel of bovenspel
GAMBLE – Gebruik je bij het gokspel voor het verdubbelen van je credits
HOLD – Houdt de rollen met een gunstige positie vast voor de volgende draai
RESET – Reset de automatische Hold functie
CHOOSE GAME – Selecteert de inzet en start het bovenspel
TAKE WIN – Neemt gewonnen credits uit basisspel naar de creditmeter
CHOOSE POT – Verplaatst gewonnen credits van het bovenspel naar de creditmeter
AUTOPLAY – Laat de gokkast automatisch spelen zodat er niet steeds op de Start knop geklikt hoeft te worden. Dit is te onderbreken door er nogmaals op te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus