Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg gokkast WildRush

WildRush is een mooie eenvoudige fruitautomaat van Eurocazino waarbij je een basisspel speelt en een vervoglspel. Het basispel speel je met inzet van 1 credit per speelronde en dit wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 actieve winlijn. De te winnen prijzen staan afgebeeld naast de onderste drie rollen en daarbij kun je zien dat de symbolen van de Kroon je een mystery prijs opleveren. Heb je twee kroonsymbolen dan krijg je een mystery prijs van 2 tot 50 punten, heb je drie kroonsymbolen dan win je een prijs tussen de 5 en 100 punten. Ook de Wildsymbolen geven je een extra prijs als je deze op de winlijn krijgt zoals afgebeeld boven de drie onderste rollen. Met de Hold knoppen kun je rollen met een gunstige positie vastzetten voor de volgende draai. De prijzen die je wint bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen met de kop/munt gamble functie.

Vervolgspel WildRush

Het vervolgspel van de WildRush kun je spelen met inzet van 5 of 10 credits per draai. Dit speel je op de bovenste drie rollen en dan zijn er tot 5 winlijnen actief. De prijzen die je kunt winnen bij het vervolgspel staan rechts naast de bovenste rollen afgebeeld. Met het speciale wildsymbool welke op een aantal gewone symbolen verschijnt, maak je extra kans op prijzen. Het WildRush symbool geeft je bij het verschijnen van drie van deze symbolen een aantal gratis speelrondes. Steeds als je een prijs wint gaat dit verder, win je niets dan stoppen je gratis rondes.

Gokkast WildRush Uitleg Bediening

START/SAVE - activeert een draai in het spel/zet gewonnen punten op de spaarmeter
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je mee speelt per ronde
HEAD/TAIL - gokfunctie voor het verdubbelen van de gewonnen prijzen tijdens het basisspel
CHOOSE METER - selecteer je de spaarmeter mee voor je gewonnen punten
HOLD - hiermee kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende draai
COLLECT/RESET - zet gewonnen punten over naar je creditmeter/automatische reset knop voor de hold functie
AUTOPLAY - laat de gokkast een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen zodat je niet steeds op de Startknop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus