Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Speluitleg Wild & Wild

Bij de mooie fruitmachine Wild & Wild spelen de wild functies een grote rol. Het spel heeft een basisspel en een bovenspel. Bij het basisspel is er een speciale ladder welke, eenmaal aangevuld met rondes die niets opleverden, een wild symbool activeert zodat je extra kans op het winnen van punten hebt.

Gokkast Wild & Wild basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste rollen. Je speelt dat met inzet van 1 credit per ronde en er is 1 actieve winlijn. Hierbij is er de mogelijkheid om je prijzen te proberen te verdubbelen met het kop/munt spel. Gok je goed dan worden je punten verdubbeld, gok je fout dan verlies je ze. natuurlijk kun je ook meteen je punten op je credit meter laten zetten. Met de Hold knoppen onder de rollen kun je een rol met gunstige positie vastzetten voor de volgende draai.

Gokkast Wild & Wild bovenspel

Het vervolgspel speel je op de bovenste drie rollen en hierbij kun je inzetten met 5, 10 of 20 punten per draai. Extra punten kun je winnen door het speciale wild symbool welke als joker telt en andere symbolen mag vervangen. Ook is er een dubbele Wild functie. Deze krijg je als er op 1 van de rollen een wild symbool te zien is maar je hiermee niets wint. Bij de volgende draai zal de Wild & Wild gokkast alle 2 gelijke symbolen op 2 rollen veranderen alsof het 3 gelijke symbolen zijn. Hiermee kunnen je prijzen flink oplopen.

Gokkast Wild & Wild Uitleg bediening

START/SAVE - activeert een draai in het spel/zet gewonnen punten over naar je creditmeter
CHOOSE BET - bepaalt de inzet waar je mee wilt gaan spelen en het spel welke je wilt gaan splen
HEAD/TAIL - gamble functie voor het verdubbelen van gewonnen punten
HOLD - zet rollen met een gunstige positie vast voor de volgende speelronde
COLLECT/RESET - zet je gewonnen punten over naar je spaarmeter/autoamtische reset voor de hold functie
AUTOPLAY - laat het spel een aantal vooraf ingestelde speelrondes spelen zodat je niet steeds op de Start knop hoeft te klikken

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus