Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Wild Water

De Wild Water gokkast is een kleurvolle leuk vormgegeven gokkast van Netent met verschillende speciale speleigenschappen die behoorlijk wat mooie winsten beloven. Naast bekende Stacked symbolen, Freesspins en Wilds heeft dit spel nog een aantal bonus functies die zeker de moeite waard lijken.

Het thema van gokkast Wild Water

Wild Water neemt je mee naar de stranden in de jaren '60 en '70, toen surfen helemaal hip begon te worden. Het spel oogt lekker retro met de dames en heren in hun sixties zwemkleding en accessoires, welke je natuurlijk op de rollen terug ziet komen. Naast deze mooie beelden zie je op de achtergrond een oud Volkswagen busje met surfplanken, een prachtig strand met palmbonen en bergen en hoor je bijpassende muziek uit deze tijd en de golven het strand op rollen. Een heerlijk relaxt thema!

Spelfuncties gokkast Wild Water

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen, 3 rijen en 20 vaste winlijnen. De symbolen hebben allemaal verschillende formaten waardoor soms een symbool bijna een hele rol in beslag neemt. Weer eens wat anders! Het inzetniveau en de muntwaarden waarmee je speelt zijn elke ronde weer opnieuw in te stellen. Winnende combinaties heb je al vanaf drie dezelfde symbolen en natuurlijk helpen de speciale speleigenschappen ook bij het behalen van een mooie winst. Naast de bekende speleigenschappen als Stacked symbolen, symbool vervangende Wilds, freespins en Expanding Wilds heeft deze gokkast ook nog de Surf’s Up bonus (uitbetaling van inzet x 20), de Surf Team bonus (uitbetaling van inzet x 200) en de Highest Paying symbool. Meer dan genoeg lijkt ons!

De bediening van gokkast Wild Water

Bij de Wild Waters gokkast kan je kiezen uit 10 inzetniveaus en 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50, waarbij het inzetniveau het aantal munten per winlijn is waarmee je speelt en de muntwaarde het bedrag wat een munt waard is. Het bedrag wat je inzet per speelronde is dus de inzet vermenigvuldigd met de muntwaarde.

De minimum inzet bij het spelen van dit spel is € 0,20 met de volgende berekening:

1 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,20

De maximum inzet bij het spelen van dit spel is €100 met de volgende berekening:

10 x 20 winlijnen x muntwaarde € 0,50 = € 100

Linksonder in het speelscherm vind je de paytable waarin je terug kan vinden hoeveel munten je wint bij welke combinaties en wat jouw huidige winst is. Een winlijn van Wild Water loopt van uiterst links naar rechts en alleen de hoogste winst van een winnende combinatie op een lijn wordt uitgekeerd. Wanneer er via meerdere combinaties prijzen vallen dan worden deze bij elkaar opgeteld.

Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de speelautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op automatisch spelen te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij nog enkele aanvullende instellingen als grafische kwaliteit en geluidseffecten. Daarnaast kan je hier ook de spel geschiedenis bekijken.

Conclusie Wild Water gokkast recensie

De Wild Water gokkast is een hele vrolijke gokkast met een leuk en relaxt thema. Daarnaast heeft het een heleboel mooie speleigenschappen die voor super veel winst kunnen zorgen. Een leuk thema en goede winkansen... wat wil je nou nog meer?

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus